Türkiye´nin sorunlarını sadece biz çözebiliriz

Türkiye´nin sorunlarını sadece biz çözebiliriz

SORUNLARI BİZ ÇÖZERİZ

Türkiye´nin sorunlarını sadece biz çözebiliriz

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki gün İl Başkanı Mustafa Başkan, Merkez İlçe Başkanı Remzi Sarak ile il ve ilçe yöneticileri ve partililerle birlikte gezen vekil adayları esnaflardan destek istediler.

SORUNLARI BİZ ÇÖZERİZ

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Milletvekili Adayı Faruk Vurgun ?"Bizim dışımızda olan herhangi bir partinin, bu ülkenin insanının beklentilerine, problemlerine, sıkıntılarına çözüm üretmesi mümkün değildir. Bu onların niyetinden değil, uygulamaya çalıştıkları reçetenin hatalı olmasındandır? dedi.

BARAJ SORUNU OLMAYACAK

Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru hakkı olduğu için  milletvekili seçilecek oy alındığı takdirde baraj sorunu olmayacak,  destek vermenizi istiyoruz? dedi.. ?"Bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin tarihini, bu ülkenin inanç ve kültürünü önemseyerek, çözerek bu ülkenin dokusuna, doğasına uygun çözümler üretmiştir. Bizim dışımızda olan herhangi bir partinin, bu ülkenin insanının beklentilerine, problemlerine, sıkıntılarına çözüm üretmesi mümkün değildir. Bu onların niyetinden değil, uygulamaya çalıştıkları reçetenin hatalı olmasındandır. Türkiye´nin 81 ilinde tek başımıza seçime giriyoruz. Bu seçimlerde Allah´ın izniyle artık yavaş yavaş, kararan bulutlar kalkacak ve insanlarımız, ne kadar perdelerlerse perdelesinler, inşallah milli görüşü, Saadet Partisi´ni, bu aziz milletimiz tekrar görecekler? dedi.

BİZ KURU VAATTE BULUNMAYIZ

Adaylardan Muin Yıldız bu sohbetler sırasında Saadet iktidara geldiğinde yapacakları hizmetlerden bahsetti. Bu vaatlerin kuru birer vaat olmadığını, Millî Görüş´ün bunları gerçekleştirebileceğini 11 aylık Erbakan hükümeti döneminde gösterdiğini söylediler.
İşte vaatlerden bazıları: ?İşçi, memur ve emekli maaşlarına en az % 50 zam yapacağız. Biz bunu iktidara geldiğimiz 1996´da yaptık, yine yaparız. Tüm vatandaşlarımız, 18 yaşına kadar değil, ömür boyu ücretsiz sağlık sigortalı olacak. Parasız ve kaliteli eğitim herkesin hakkı. Eğitim her kademede ücretsiz olacak, üniversite harçları tamamen kaldırılacak.? Ziyaretlerde vatandaşlar adaylara yoğun ilgi gösterirken, mevcut hükümetten de epey şikâyetçi oldukları görüldü.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız