Türkiye´nin miladını değiştirecek

Türkiye´nin miladını değiştirecek

SANDIKTAN ´EVET´ OYU ÇIKARACAĞIZ

Türkiye´nin miladını değiştirecek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 16 Nisan´da yapılacak referandum çerçevesinde esnaflarla bir araya geldi.

ÇARŞI VE PAZARI DOLAŞIYORUZ

Milletvekili Öztürk, sebze halinde esnafla bir araya gelerek, AK Partinin yeni projelerini ve 16 Nisan´da sandıktan "evet" oyu çıkması durumunda Türkiye´de gerçekleştirilecek yeni projeleri anlattı. "Halk oylamasında terör örgütleri ile birlikte Avrupa da ´hayır´ için çalışıyor." diyen Öztürk, şunları kaydetti: "Teşkilatlarımızın programları çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Esnafımızı, çarşı ve pazarı dolaşıyoruz.?

SANDIKTAN ´EVET´ OYU ÇIKARACAĞIZ

?Anayasa değişikliğiyle ilgili vatandaşlarımıza cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türkiye´ye neler kazandıracağını anlatıyoruz. Maddeleri halkımıza anlatıyoruz. Kafası karışık olanlara bu maddeleri detaylı şekilde aktarıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ´evet´ oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet, 2002´de Türkiye´nin çarkını nasıl döndürdüyse, 16 Nisan´da da ´evet´ oyu vererek Türkiye´nin miladını değiştirecek. Güvenli ve huzurlu Türkiye, lider ve öncü bir Türkiye için 16 Nisan´da sandıktan ´evet´ oyu çıkaracağız inşallah."



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı