Türkiye´nin kaostan çıkması için AK Parti iktidarı şart

Türkiye´nin kaostan çıkması için AK Parti iktidarı şart

ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye´nin kaostan çıkması için AK Parti iktidarı şart

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayları ülkenin kaostan kurtulması için Kırıkkale´den 3 Türkiye genelinden de en az 300 milletvekili çıkarması gerektiğini belirterek Kırıkkale´den de 3 milletvekili çıkarması gerektiğini söylediler 300 milletvekili almak için destek istediler.

HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?7 Haziran´da Ak Parti birinci parti oldu ama iktidar olamadı. Gittiğimiz her yerde herkes bize hüzünlülerini dile getirdiler. Biz sizlerin mesajını aldık. Koalisyon çalışmalarında tabanı birbirine yakın MHP ile koalisyon kurmak için görüşmelere başlandı. Ama Bahçeli 7 Haziran akşamı koalisyon kapılarını kapattı, her şeye hayır dedi. CHP ile koalisyon görüşmeleri yapıldı CHP de 4+4+4 sisteminin kaldırılması, Peygamber Efendimizin hayatının seçmeli derslerden çıkarılması gibi Ak Parti´nin yapmayacağı şeyleri şart koştu. Başbakan´ımız Ahmet Davutoğlu bu sefer yine MHP´nin kapısını çaldı. Bahçeli yine hayır dedi. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti´nin tek başına iktidara gelmesi ve hizmetlerin devamı için herkesin desteğini bekliyoruz´ dedi.

AK PARTİ MAZLUMLARIN UMUDU
7 Haziran´da İki vekil çıkardıklarını ve 2 vekil çıkardıkları halde hüzün yaşadıklarını belirten Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ?7 Haziran´dan sonra ne oldu ekonomi terör olayları arttı. Bunun için oylunlar oynuyorlar. Millet bundan ders çıkartmalı birlik ve beraberliği ihtiyacımız var bu birlik Ak Parti´de var. AK Parti herkesi kucaklayan bir parti Ak Parti dünya mazlumlarının umudu olan bir parti. Eğer Ak Parti kaybederse bilin ki mazlumlar kaybeder. Ak Parti verdiği sözleri tek tek yapan bir partidir. Bundan önce böyleydi bundan sonra da böyle olacak´ dedi.

ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Demir´den sonra söz alan Abdullah Öztürk, ?Türkiye büyük bir ülke bizler bin yıldır her kesimden insanlarla omuz omuza yaşamaya devam ediyoruz. Bu aziz millet her şeyi net görüyor inşallah 1 Kasım´da da Kırıkkale´den üç vekil çıkararak Allah Rızası için çalışacağız. Bu aziz millet hizmet edilmesi için oy veriyor. Kimin vekil olduğu değil üstlenilen sorumluluk önemli? dedi.

ALLAH´IN RIZASINA TALİBİZ
Son olarak söz alan Milletvekili Adayı Ramazan Can ise, ?İl Teşkilatımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm temsilcilerimizle ve Kırıkkale´de herkesle içi içeyiz. Biz Allah rızasına talibiz. Biz gelecek için çalışmalar yapacağız ve gelecektekilerin bize Allah razı olsun demeleri için adımlar atacağız? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız