Türkiye´nin geleceğinin inşa edildiği süreçteyiz

Türkiye´nin geleceğinin inşa edildiği süreçteyiz

MHP MERKEZ İLÇE KONGRESİNDE BAŞKANLIĞA SEÇİLEN MURAT ABALI, TÜRKİYE´NİN KRİTİK BİR DÖNEMEÇTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

MHP MERKEZ İLÇE KONGRESİNDE BAŞKANLIĞA SEÇİLEN MURAT ABALI, TÜRKİYE´NİN KRİTİK BİR DÖNEMEÇTE OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Türkiye´nin geleceğinin inşa edildiği süreçteyiz

MHP Merkez İlçe Başkanlığı Olağan kongresi dün yapıldı. Yapılan seçimde başkanlığa Av. Murat Abalı seçildi. Abalı teşekkür konuşmasında Türkiye´nin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek Türkiye´nin geleceğinin inşa edildiği bu süreçte MHP´nin yüklendiği sorumluluk bizlere hayatımız boyunca peşinden gitmemiz gereken bir davayı işaret etmektedir? dedi.

DİVAN BAŞKANLIĞINI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAPTI

MHP Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatının Olağan kongresi Kızılkanat Düğün Salonu´nda gerçekleştirildi. Kırıkkale Merkez İlçe Teşkilatının Olağan kongresi katılımcıların gelmesiyle birlikte ilk olarak Divan Teşekkülünün seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel seçilirken üyeliklerine MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer seçildi. 469 delegenin bulunduğu seçimde mevcut Başkan İlyas Canöz aday olmazken,  Murat Abalı aday oldu. MHP eski Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, 10 Ocak 2015 tarihinde MHP Merkez İlçe Başkanlığı görevini devraldığını söyleyerek, ?Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Partimiz ve Ülkemizin geleceği için gece gündüz çalışmalarda bulunduk. Bundan sonrada MHP çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğiz. İyi günümüz kötü günlerimiz oldu. Benden yana herkese hakkım helal olsun, sizlerde hakkınızı helal edin? dedi ve kongrede aday olmayacağını duyurdu.

ÜSTLENDİĞİM TÜM GÖREVLERİMİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİM

MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ise; 31 Ocak 2015 tarihinden beri yürütmekte olduğu İl Başkan Yardımcılığı görevini teşkilatının önceliklerini ve sorumluklarını bilerek başarı ile gerçekleştirdiklerini söyleyerek, ?Bugün ise sizlerin huzurunuza Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkan Adayı olarak çıktım. Sizlerin desteği ve Yüce Yaratanın izni ile bu kutsal göreve talip oldum. Biliyorum ve kendime güveniyorum ki, talip olduğum teşkilat bayrağını daha yukarılara taşımak için elimden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağım. Bu bağlamda sizlerin de benim yanımda olacağınızdan eminim.?

LİDERİMİZ BAHÇELİNİN AYDINLATTIĞI YOLDA İLERLİYORUZ

?Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin öngörüsü ve ileri görüşlülüğü ile aydınlattığı bu yolda ülkeme ve partime hizmet etmekten gurur duyacağımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Türkiye´nin geleceğinin inşa edildiği bu süreçte milliyetçi hareket partisinin yüklendiği sorumluluk bizlere görev süremiz boyunca hatta hayatımız boyunca ibretle peşinden gitmemiz gereken bir davayı işaret etmektedir. Tam da bu noktada ne denli önemli bir göreve talip olduğumuzu iyi idrak etmemiz gerekmektedir.?

ATANLARDAN, KAÇANLARDAN, SATANLARDAN OLMADIK

?Atanlardan, kaçanlardan, satanlardan olmadık, olmayacağız. Son nefesimize kadar bu davanın bir neferi olmaya ant içtik. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım dinamik bir yönetim anlayışı ile hizmet edeceğiz. Heyecanımızı hep ilk gün ki gibi canlı tutup ve o şevkle çalışacağız. Sizden ricamız bize güvenin ve destek olmaya devam edin. Göreceksiniz ki başarı burada saklı olacaktır. Bizi biz yapan, bizi farklı kılan her türlü meziyeti muhafaza etmek için söz veriyoruz. Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır. Hepimiz birer Türk Bayrağıyız. Bayrağı lekelemeyeceğiz, kirletmeyeceğiz, yere düşürmeyeceğiz. Burada bizimle beraber olduğunuz için tekrar hepinize teşekkür eder, şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygılar sunarım. Ne mutlu Türküm diyene? dedi.

TÜM SEÇİMLERİ ALNIMIZIN AKIYLA ATLATTIK

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ?Bundan önceki Merkez İlçe kongremiz 10 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşmişti. Aradan geçen yaklaşık iki buçuk yıl içerisinde 2 genel seçim bir de hain darbe girişimi yaşadık. Samimiyetle söylüyorum ki gerek 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri gerekse darbe girişimi gecesi ve sonra ki süreçte yanımda dimdik duran Merkez İlçe Başkanımız İlyas Canöz ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.?

DARBE GİRİŞİMİNDE DİMDİK AYAKTA DURDUK

?Geçmişte çok seçimler, çok referandumlar gerçekleşti. Lakin 15 Temmuz 2016 da öyle bir hain kalkışma gerçekleşti ki, tarihte bu darbe girişimlerinden en çok zarar gören camianın mensupları olarak, ülkenin bekası ve demokrasinin devamı için ilk direnişi ve dik duruşu gösterip, bu güne kadar da duruşundan zerre kadar sapmayan bu davanın aziz temsilcilerini canı yürekten kutluyorum. Ülkücü camia ve milliyetçiler bu ülkenin bela paratoneri olmaya devam edeceklerdir. Girmeden tefrika bir millete düşman giremez, toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez? dedi. Programda Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP MYK Üyesi Seyit Ahmet Göçer ve MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk birer konuşma yaptılar.

MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU

MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı. Yönetim Kurulu Asil: Yaşar Erdal, İdris Ulukaya, Alperen Akdemir, Ercan Tanrıbuyurdu, İ. Hakkı Silleli, Ferhat Pullu, Hanifi Atmaca, Mikail Göçer, Bekir Varışlı, Recep Ünal, Bekir Veske, Soner Mazılıgüney, Alper Salih Erkan, Kemal Karakaya, Osman Seven, İsa Çalımlı, Halit Durgut ve Nuri Yılmazer.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız