Türkiye´nin en eski ve başarılı kurumu

Türkiye´nin en eski ve başarılı kurumu

PTT´NİN KURULUŞUNUN 177´NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE VALİ HAKTANKAÇMAZ´I ZİYARET ETTİLER

PTT´NİN KURULUŞUNUN 177´NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE VALİ HAKTANKAÇMAZ´I ZİYARET ETTİLER

Türkiye´nin en eski ve başarılı kurumu

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de, Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ 177. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. PTT müdür ve görevlileri Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TALİHLİ NUMARAYA HEDİYE ÇEKİ

1840 yılında kurulan ve vatandaşlara yönelik hizmet ağını geliştirerek başarılı çalışmalara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), kuruluşunun 177´nci yılını düzenlenen etkinliklerle kutladı. Personelleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı´nda bulunan Atatürk Anıtı´na çelenk sunan PTT Başmüdürü Muammer Güney, işlemini yaptırmak için 177´nci sıra numarası alan Ercüment Başkaya´yı da çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

HEDEFLERİMİZE İLERLİYORUZ

Daha sonra açıklamalarda bulunan Başmüdür Güney, ?Bugün 23 Ekim 1840´ta işletmemizin temelleri atılmıştır. Temeli atılan bu işletmemiz 177 yıldır başarılı şekilde hizmetine devam etmektedir. Türkiye geneli 40 binin üzerinde çalışanı, 5 bine yakın şubesiyle en ücra köşelerde dahi hizmetine en iyi şekilde devam etmektedir. PTT, Türkiye 2023 hedefleri doğrultusunda başlattığı dinamik projeleriyle bu hedefe emin adımlarla ilerlemektedir? dedi.

4 İŞLETME FAALİYETE AÇILACAK

?2023 yılında 15 bin iş yeri, 100 bin civarında personelle hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz. Kırıkkale olarak gücümüzün yettiğince bu hedeflere uymanın mücadelesini veriyoruz. Bu yıl 4 tane iş yerimizi, 3 tanede şubemizi hedefledik. Amacımız burada vatandaşın ulaşabileceği bir yer temin etmek. Binalarımızın tadilatına başladık. 4 tane yeni işyerimizi de faaliyete alacağız. Kırıkkale´nin gerçekten bu yerlere ihtiyacı var.?

300´ÜN ÜZERİNDE İŞLEM YAPIYORUZ

?Hedefe her gün gelişen ve değişen bir yapısı vardır. Bugün olduğu gibi bundan sonra da en uğrak noktası ve arkadaşı PTT olacaktır. Çünkü PTT, 300´ün üzerindeki işlem çeşitliliğiyle vatandaşlarımızın her problemine cevap verebilecek bir amaç gütmektedir. Yakında da 14 yeni personelimiz programa alındı. Mevcut iş yerlerimizde bu personellerimizle birlikte dinamik çalışmamızı daha da artırmayı planlıyoruz. Daha aktif ve daha iyi hizmet sunmamın gayreti içerisinde olacağız.?

CUMARTESİ GÜNÜ 10.00-16.00 ARASI AÇIĞIZ

Hafta sonları çalışan tek kurum olduklarını belirten Müdür Güney, ?Cumartesi günleri saat 10.00-16.00 saatleri arasında açığız. Hafta içi de vatandaşlarımızın işlemlerini yapabilmesi için işlemlerimiz 18.30´a kadar devam ediyor. Bir kişi nöbetçi kalacak şekilde bu çalışmalarımızı sürdürüyor, vatandaşlarımızın işlemlerinin aksamaması için çalışma sergiliyoruz? dedi. Daha sonra PTT içerisinde bulunan vatandaşlarla çeşitli ikramlar yapıldı.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ