Türkiye nereden nerelere geldi

Türkiye nereden nerelere geldi

AK PARTİ 3-0`DA İDDİALI

Türkiye nereden nerelere geldi

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk partililerin katılımıyla Gündoğdu Mahallesinin seçim bürosu açıldı. Açılışta konuşan aday Abdullah Öztürk, 2002'den önceki Türkiye ile 2002'de Ak Parti iktidarı ile gelen hizmetleri bir kıyaslayalım. Türkiye nerden nerelere geldi” dedi.

3 MİLLETVEKİLİNİ DE GÖNDERECEĞİZ

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, 7 Haziran`da gerçekleştirilecek milletvekili seçimlerinin, ülke ve Kırıkkale için önemli olduğunu vurgulayarak, Kırıkkale siyasette çok şanslı. 3 dönem ülkemizde ve Kırıkkale'de çok güzel hizmetler yapıldı. Bu defa da bu güzel hizmetlerin devamı için buradayız. Biz 3-0 diyerek yola çıktık. Diğer partiler 1 milletvekili çıkarabilir miyiz hesabı yaparken, bizim hedefimiz 3'te 3. İnşallah sizlerin desteğiyle Kırıkkale'den meclise 3 milletvekilini de göndereceğiz” dedi.

ÖZTÜRK, DESTEK İSTEDİ

7 Haziran seçimlerinde Kırıkkalelilerden büyük destek beklediklerini ifade eden Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk de, Ben sizin içinizden birisi olarak sizlerden birisi olarak yaşantımı Kırıkkale'de sürdüren bir sade vatandaşken şimdi adaylığımla karşınızdayım. Ak Parti iktidarının yaptıkları anlatmakla bitmez. Bu dava hepimizin davası, çocuğumuzun gelecek nesillerimizin refah içinde yaşama davası. 2002'den önceki Türkiye ile 2002'de Ak Parti iktidarı ile gelen hizmetleri bir kıyaslayalım. Türkiye nerden nerelere geldi. Bunu bilip istikrarın sürmesini istemeyenler vebal altındadır” diye konuştu. 

TÜRKİYE'NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Ak Parti Milletvekili Adayı ramazan Can, Bizim, adımızda olduğu gibi, icraatlarımızda da adalet vardır, kalkınma vardır. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur. Biz Ak Partili kadrolar olarak hep daha fazla adalet, daha fazla kalkınma, daha ileri demokrasi için, insanımızın mutluluğu ve refahı için durmadan, yorulmadan, bıkmadan ve korkmadan çalıştık çalışacağız. Ak Parti`nin hedefleri arasında; marka şehirler kurmak, yaşanabilir bir çevre oluşturmak vardır. Büyük ve lider ülke Türkiye vardır' dedi.  Kırıkkale'ye içerisinde 64 fabrikanın kurulacağı Türkiye'de ilk olan Silah Organize Sanayisi kuruluyor, temelleri atıldı. Silah Organize Sanayisi ve MKE ile birlikte Kırıkkale Türkiye2nin parlayan yıldızı olacak” dedi.

3-0 YAPMAYA VAR MISINIZ?

Son olarak söz alan Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise Biz 14 Ağustos 2001 tarihinde Türkiye'de siyasetin ezberini bozduk. Ama ne yazık ki bazıları siyasetin bu yeni kitabını hiç anlayamadı. Biz diyoruz ki; daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Sizlerin halkımızın desteği ile yolumuza devam ediyoruz. Türkiye'yi insan merkezli olarak Dünya'nın ilk sıralarında yer aldırarak yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız hizmetleri anlatmayla bitmez sizler zaten birçoğunu biliyorsunuz. Biz artık yarın yapacaklarımızı konuşuyoruz. Çünkü yaptıklarımız anlatmaya günler haftalar aylar yetmez. Bizim hizmet alanımızı da herkes vardır. İstikrarın sürmesi için 3-0 yapmaya var mısınız?” diyerek Gündoğdu mahallesi sakinlerinden destek istedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız