Türkiye`de muhalefet sorunu var

Türkiye`de muhalefet sorunu var

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, "Türkiye`de çok ciddi anlamda bir muhalefet sorunu var" dedi. Çelebi, Bahşılı ilçesinde bir otelde düzenlenen partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından yaptığı konuşmada, partilerin

ANADOLU HAREKÂTI BAŞLATACAĞIZ

Türkiye`nin sorunlarına vakıf bir parti olarak eksiklikleri gidermelerinin ardından ilkbaharda Anadolu hareketini başlatacaklarını belirten Çelebi, "Ak Parti, muhalefetsiz iktidar. Türkiye`de çok ciddi anlamda bir muhalefet sorunu var. Biz de bunu çok iyi gördüğümüz, Anavatan Partisi olarak geçmişte çok büyük referanslarımız olduğu için yeniden derlenip toparlanıp Türk siyasetine alternatif oluşturmak için buradayız" diye konuştu. Çelebi, partilerinin merkez sağın, "muktedir siyasetin" toparlanma merkezi olmasını istediklerini, bu yönde ciddi çalışmaları bulunduğunu ifade etti.

TEHLİKELİ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Türkiye`nin çok ciddi ve tehlikeli bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Çelebi, terör örgütü elebaşısının çok saygın bir insanmış gibi gösterilmeye çalışıldığını savundu. Bunun tehlikeli olduğunu belirten Çelebi, "Söz konusu kişinin 30 bin kişinin katili olduğu unutulmamalı. Türkiye`ye ekonomik anlamda da canlar anlamında da çok büyük bedeller ödetmiş bir kişi. Bu süreçten çok Umutlu değilim. Hükümet bir mücadele gösteriyor ama bunun sonunda ne çıkar bilmiyorum. Sıkıntı çıkacak ama nasıl bir sıkıntı çıkacak bunu da bekleyip göreceğiz" ifadelerini kullandı.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız