Türkiye büyük değişim yaşadı

Türkiye büyük değişim yaşadı

3-0 İÇİN MARKET DESTEĞİ

Türkiye büyük değişim yaşadı

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Can Hayat AVM çalışanlarının düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Akçay, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile büyük değişim yaşadığını söyledi.

HİZMET VE İSTİKRAR İÇİN

Atatürk Bulvarı üzerindeki Can Hayat AVM'de yapılan toplantıda çalışanlarla bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yaptığı konuşmada, 7 Haziran`da gerçekleştirilecek milletvekili seçimlerinin, ülkemiz ve Kırıkkale için önemli olduğunu vurgulayarak, Ak Parti iktidarı ile Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırıkkale 'de de eğitim ve sağlık alanında büyük değişim yapıldı. Hastanelerimiz beş yıldızlı konforunda, istediğimiz eczaneden istediğimiz hastane tedavi oluyoruz. 2002'den önce başörtülü kızlarımız okullara alınmıyor, çocuklarımıza dini eğitim verilmiyordu. Şimdi ayrım yapılmadan başörtülü bayanlar özgür iradesiyle okullara ve resmi kurumlara girebiliyor. Çocuklarımıza ilkokulda Kur'an-ı Kerim ve Peygamber efendimizin hayatı öğretiliyor' dedi.

3-0 İÇİN DESTEK İSTİYORUZ

Ak Parti Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ise Kırıkkale halkının her zaman Ak Parti'ye destek verdiğini ve bu seçimde de desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, Geçmişte seçimde Kırıkkale halkından 3-0 için oy istedik ve 3-0'ı çıkardık. Bu dönemde de yine 3-0 için oy istiyoruz ve 3 milletvekilini de meclise göndereceğiz. Ama bu sefer her seçimde olduğu gibi oyumuzu yükselterek gideceğiz ve Kırıkkale'nin gücünü göstereceğiz. Ak Parti'nin 2023 vizyonu var. Bu vizyonu gerçekleştirecek olan bu meydanda toplanacak olan yine sizler olacaksınız. Ak Parti hizmetleri bitmez, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi diyoruz ve yolumuza devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetler anlatmakla bitmez sizler zaten birçoğunu biliyorsunuz. Biz artık yarın yapacaklarımızı konuşuyoruz. Bu yüzden sizler destek vereceksiniz ve Ak Parti daha fazla hizmet yapacak” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız