Türkiye ortalamasının üstünde oy alacağız

Türkiye ortalamasının üstünde oy alacağız

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı seçiminde Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yüksek bir oy alması için çalışacaklarını söyledi. İl Teşkilatı'nın da bu konuda çalışacağını belirten Saygılı, Türkiye oy ortalamasının üstünde bir oyun Kı

TARİHİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve yeni oluşturulan İl yönetim kurulu üyeleri belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. AK Parti’nin her geçen gün büyüyen bir parti olduğunu belirten Saygılı, her dönem oylarının arttığını ve yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kırıkkale’nin önemli bir başarıya imza atacağını söyledi. Saygılı, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ve 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi birinci tur oylamasında Kırıkkale’ de Başbakan Erdoğan’ a en yüksek oyun çıkması için çalışacaklarını kaydetti. Her dönem oyu artırarak gelen partilerinin Lideri Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçiminde de büyük bir oy alacağını belirten Saygılı, tarihin en büyük oyunu çıkaracaklarını ifade etti.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, kısa bir süre önce İl Başkanlığı görevine atandığını ve ardından da İl yönetimini belirlediklerini söyledi. Akçay önlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu bu seçime yönelik çalışmalara hemen başladıklarını başta Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Beşir Atalay olmak üzere milletvekillerini Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partinin tüm organlarıyla birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını kaydetti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli başarılara imza atacaklarını belirten Öcal, ilk turda Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacaklarını ve Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını belirtti.

Öcal, seçim çalışmalarının sürdürüldüğünü ve koordineli bir şekilde çalışmalara hız verdiklerini de sözlerine ekledi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız