Türkiye kaos ortamından mutlaka kurtarılmalıdır

Türkiye kaos ortamından mutlaka kurtarılmalıdır

Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Recep Sefer ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

TÜRKİYE KRİTİK SÜREÇTEN GEÇİYOR

Ziyaret sırasında CHP İl Başkanı Ahmet Önal Türkiye’nin çok kritik bir noktada olduğunu, demokrasinin, hukukun katledildiği, Anayasanın adeta çiğnendiği  bu kritik ve geleceği karanlık görünen bu  kaos ortamından  mutlaka çıkması gerektiğini, bunun içinde CHP’nin yerinin çok önemli olduğunu  bu nedenle de Haziran seçimlerinin çok önem taşıdığını söyledi.

HALKIMIZIN MENFAATİNE ÇALIŞACAĞIZ

Önal, “Genel Merkezce her kesimdeki halkımızın menfaat ve çıkarları doğrultusunda hazırlanan ve yakında, halkımızla bütünleşerek açıklayacağımız seçim bildirgesinde görüleceği üzere CHP iktidarında karanlık günlerin yok olacak, aydınlık bir Türkiye özlemini birlikte yaşayacağız demiştir. Devamla insanlarımız artık kavga ve gerginlik istemiyor. Eğer bir ülkede yargılanması soruşturulması gereken olaylar engelleniyor veya alkışlanıyorsa o ülkede gidişat çok kötü ve geleceği karanlıktır. Bunun için Demokrasiye İnsan Haklarına Emeğin kutsallığına ve Cumhuriyete inanmış tüm halkımız ile birlikte taşın altına elimizi birlikte sokmalıyız” dedi.

DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKILMALI

Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer ise CHP’ye başarılar dileğinde bulunarak, Demokrasiye, yoksula sahip çıkılması ve bu zor günlerin giderilmesi için kendilerinin de Sivil Toplum Kuruluşu olarak güçleri nispetinde yanlarında olacaklarını, AKP hükümetinin 12 yıllık iktidarlarında kendi zenginini yaratma peşinde koştuklarını, Uluslararası sermayenin Türkiye’nin her noktasında sularına, madenlerine, ormanlarına, saldırmalarında AKP İktidarının sadece seyirci kaldığını, bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız