TÜRKİYE İŞSİZLİKTE ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

TÜRKİYE İŞSİZLİKTE ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ziya Kavlak yaptığı açıklama da Türkiye?de her 4 gençten birinin işsiz olduğunu söyledi. ?Türkiye işsizlikte şampiyonluğa koşuyor? diyen Kavlak, ?Gencimiz çalışmıyor işsiz, kadınımız çalışmıyor işsiz... Kim çalışıyor?? diye ko

HANGİ ZENGİNLİKTEN BAHSEDİYORSUNUZ?
CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ziya Kavlak açıklamasında, iktidarın durmaksızın ekonomik tablodan, ülkenin zenginleşmesinden dem vurduğunu ancak halkın en büyük sorunundan bahsedenin bulunmadığı ifade etti. ?Türkiye işsizlikte şampiyonluğa koşuyor? ifadesini kullanan Kavlak, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: "Bugün her 4 gencimizden biri işsiz. Bugün toplumumuzun çimentosu kadınlarımızın iş hayatına katılım oranı gittikçe azalıyor. Gencimiz çalışmıyor işsiz, kadınımız çalışmıyor işsiz... Kim çalışıyor? İktidar. Neye çalışıyor? Türkiye`yi işsizlikte birinci yapmaya. Sadece 2009 yılında yoksul insanlarımıza tam 800 bin yeni isim eklendi. İnsanımız her gün iş bulma umudunu daha da yitirirken, iş sahibi insanlar bile her dakika kapının önüne konma korkusuyla yaşarken, ekonomide hangi gelişmeden, hangi zenginlikten bahsediyorsunuz?"
 
SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI
Açıklamada, CHP iktidarında halkın rahat nefes alacağı belirtilerek, şunlar kaydedildi: "İktidar kibir içinde sorunları görmezden gelirken, CHP`nin dinamik örgütü bu ülkenin kılcal damarlarına bile ulaşacak kadar güçlü ve heyecanlı. Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıyor, onların sırt çevirdiklerini biz dinliyor, onların görmezden geldiklerini biz görüyoruz. İşsizlik kader değil. Aslında bu sorunu çözmek isteyen çözer. Sorunu çözmek isteyen de biziz. Tek mesele, ülke zenginliklerinin gerçek sahibine, yani halkımıza adaletli biçimde dağıtılmasıdır. Bunun çözümü de CHP`nin sosyal devlet anlayışındadır"
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız