Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Sona Erdi

ıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası tamamlandı. Türkiye Boks Federasyonu tarafından 17 Ağustos Spor Salonu'nda 24 Temmuz'da başlayan şampiyonaya, 64 ilden 303'ü kız olmak üzere toplam 974 sporcu katıldı.

Dereceye giren sporcuların madalyaları, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ve protokol üyelerince verildi.

Tekbıyıkoğlu, şampiyonanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yüksek bir katılımla organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Şampiyonanın coşkuyla gerçekleştirildiğini aktaran Tekbıyıkoğlu, "İnanıyorum ki bugün dereceye giren sporcularımızın arasından ileride milli takıma yükselecek sporcular çıkacaktır. Şimdiden sporcu ve antrenörlerini tebrik ediyorum." dedi.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de Türkiye'de hiç kimsenin kolay kolay yapamayacağı ve çok büyük katılımın olduğu şampiyonaya ev sahipliği yapan Kırıkkale'ye teşekkür etti.

Buradaki sporcuların bugünün yıldızları olduğunu, 2028 Los Angeles Olimpiyat Oyunları'na katılacak takımda yer alacak sporcuların bu isimlerden çıkacağını ve bundan dolayı yıldız sporcuları önemsediklerini dile getirdi.

 



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı