Türkiye Bir Çıkmazın İçinde

Türkiye Bir Çıkmazın İçinde

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, 30 Mart seçimlerinin önlerindeki 3 seçimin ilk ayağı olduğunu ve Türkiye`nin bir yol ayrımında bulunacağı bir seçimi yaşayacaklarını söyledi. Koç “Sandığa Ahmet için değil Atatürk Türkiye’si için gidelim&

MART SEÇİMİNİN ÜÇ ÖZELLİĞİ VAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, partisini Kırıkkale Belediye Başkan adayını tanıtım toplantısına katıldı. Ankara Milletvekili Levent Gök ve Parti Meclis Üyesi Tekin Bingöl ile birlikte partisinin Belediye Başkan Adayı Ahmet Eroğlu’nun Kızılkanat Düğün Salonundaki tanıtım toplantısına katılan Koç, 30 Mart seçimlerinin önlerindeki 3 seçimin ilk ayağı olduğunu ve Türkiye`nin bir yol ayrımında bulunacağı bir seçimi yaşayacaklarını söyledi. Bu yıl yapılacak yerel seçimlerin sadece belediye başkanlığı seçimi olmadığını ifade eden Koç, "Türkiye bir çıkmazın içinde. 30 Mart seçimleri ilk defa önümüzdeki seçimlerin ilk ayağı olarak önümüze geliyor. Ülkemiz, bir yol ayrımında bulanacağı seçimi yaşayacak. 76 milyonluk Türkiye`de 50 milyon kişi tercih yapacak. 30 Mart, yerel seçimlerin ötesinde genel seçim değerlendirmesi yapılacak bir tarih olarak da karşımıza çıkıyor. Onun için 30 Mart yerel özelliklerin yanında genel değerlendirmelerin yapılacağı seçim olarak önümüze geliyor. Oy verirken genel gidişat da birçok seçmenimiz tarafından değerlendirilecek" dedi.

 

 

İKTİDAR KUTUPLAŞMA YARATIYOR

 

İktidarın, iç siyasette kutuplaşma yaratarak sokakta kargaşa yaratmaya çalıştığını savunan Koç, "Gitmemek için direniyorlar. CHP bu oyunları görüyor. Sanmayınki biz milyonları sokağa dökmekten aciziz. Sanmayınki her ilimizde 100 binlerce insanın katılımıyla temiz Türkiye özlemini dile getirecek mitingler yapmaktan aciziz. Senin oyununa gelmiyoruz. Bu milletin namuslu, inançlı temiz insanları vicdanlarında seni sorgulayacaklar. Hırsızlık yapanları korumanı sorgulayacaklar. Çoluğunu çocuğunu sorgulayacaklar. Vebalin büyük, günahın büyük Sayın Başbakan. Milletin temiz inançlarını sömürerek siyasetine alet edemeyeceksin. Allah ile bu milleti kandırma dönemi bitiyor artık. Yüce Allah`ı bırak. Allah her şeyi görüyor, her şeyi tartıyor, her şeyi değerlendiriyor. Bu Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’a verilecek her oy hırsızlığa gider, Orta Doğu’da akan Müslüman kanına gider, daha da açık söyleyeyim harama gider" dedi.

 

KÜÇÜK HIRSIZLAR İÇERDE

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Başbakan Erdoğan`ın oğlu Bilal Erdoğan`ı kast ederek, "Soruşturma için savcı çağırıyor. Muhatap gitmiyor, gönderilmiyor. Küçük hırsızlar hapiste, büyük hırsızlar devlet yönetiyor" dedi. Koç, “10 yılın sonunda Türkiye`nin bir çıkmazın içinde olduğunu söyledi. Koç, "Kurdukları sahte kantarların gelip kendilerini tartacağını hesap etmediler. Kurdukları o kara düzenin bir gün kendi içlerinde hesaplamaya dönüşeceğini, kendi ayaklarına çelme takacaklarını hiç düşünmediler. Gün geldi takke düştü kel göründü. Üç bakan çocuğu, ikinci soruşturmada bizzat Başbakan`ın mahtumu olmak üzere birçok kişi ve iş adamı üzerinde kara bir soruşturma konusu başladı" dedi. 

 

MAŞALLAH HEPSİ DÖKÜLMEYE BAŞLADI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin`in açıklamalarına da değinen Koç, "Maşallah her biri dökülmeye başladı. Mehmet Ali Şahin, `Yargıtay`ın imamı var` açıklamasında bulundu. Yeni mi aklına geldi Sayın Şahin? Bu ülkenin TBMM Başkanlığını ve Adalet Bakanlığını yaptın. Yeni mi aklına geldi? Bu ülkenin şerefli rektörleri, yurtseverleri, askerleri, gazetecileri ve vatanseverleri zindanda sürünürken aklına gelmedi mi bu imamlar?"

SURİYE HALKININ YANINDAYIZ

Koç, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed`in değil Suriye halkının yanında olduklarını belirterek, Türkiye`nin, Suriye`deki iç savaşın tetikçisi konumuna getirildiğini savundu. Esed`i desteklemekle itham edildiklerini anlatan Koç, "Kırk kere söyledik kırk bir kere de söyleyelim. Biz ne Esed`in yanındayız ne onun, bunun yanındayız. Biz Suriye halkının yanındayız. Özgürlüğün, demokrasisinin, kardeşliğinin yanındayız" dedi. Suriye`deki olaylara da değinen Koç, "Biz ne Esad`ın ne de onun bunun yanındayız. Biz Suriye halkının yanındayız" dedi. Koç, yerel seçimlerde Kırıkkale adayı Ahmet Eroğlu’na ve diğer ilçe adaylarına sahip çıkılmasını istedi.

SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI YAPILDI

Salon toplantısının ardından Ahmet Eroğlu’nun seçim bürosu açıldı CHP zihniyeti diyerek dikkate almadığını söyledi. CHP’nin bugün anlaşıldığını anlatan Koç  “Aylar öncesinden ağım patlayacak dedik aylarca bunu dillendirdik lağım öyle bir patladı ki ortalık ana baba gününe döndü. Hala Başbakan çıkmış bunun bir küresel operasyon olduğunu savunuyor. Gözünü sevdiğim Başbakan bu millet artık ahmak değil, Türkiye artık arınmak zorunda, paklanmak zorunda Başbakan’ın ürettiği koronun hep bir ağızdan söylediği şarkıyı artık susturmak zamanı geldi. İnsanın isyan edesi geliyor” diye konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız