Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Kırıkkale'yi ziyaret ederek Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin'in konuğu oldular.

BAŞKANLAR ZİYARET ETTİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in önceki gün önemli konukları vardı. Türkiye Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olan Başkan Tekin, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Hüseyin erer ve yönetim kurulu üyelerini ilçede misafir etti. Başkanlar ilçede yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı ve ilçeyi gezme fırsatı buldu. Başkan Tekin, ilçe ile ilgili Erer ve başkanları bilgilendirirken, yatırımlar konusunda da desteklerinden dolayı Belediyeler Birliği’ne teşekkür etti.

TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret konusunda bilgi veren Başkan Tekin, "Yönetim Kurulu Üyesi bulunduğum, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Bsşkanı Sayın Hüseyin Erer ve Saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerini Ilçemizde misafir ettik, yapılan projeleri ve ilçemize yapmayı düşündüğümüz yeni projelerimizi anlatma fırsatı bulduk, değerli fikirlerin den faydalandık” dedi.

DESTEK OLACAKLAR

Kırıkkale’nin sayfiye yeri olan Bahşılı ile ilgili bilgi alan ve ilçeyi gezerek sayfiye yerleri konusunda gözlem yapan başkanlar, Başkan Tekin’e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler ve ilçeyi beğendiklerini söylediler. Hepsi belediye konusunda tecrübe sahibi olan başkanların ilçeye yönelik her türlü desteği sağlamaya çalışacakları belirtildi.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Başkanların ziyaretine sonradan Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Bahşılı eski Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Baro Başkanı Mutlu Korkmaz da katıldı. Başkanlar Bahşılı, Kırıkkale ve Türkiye üzerine de sohbet ettiler. Belediyecilik ve yatırımlar konusunda tecrübeleri konusunda bilgiler vererek, yol gösterici olmaya çalıştılar.

 TEKİN’İN BÜROKRASİ GÜCÜ BOY GÖSTERDİ

Başkan Tekin ile samimi şekilde sohbet eden başkanlar işlerinde kolaylıklar dilediler. Başkan Tekin, başkanları önce makamında ağırladı, daha sonra ise ilçe ile ilgili yerinde bilgiler verdi. Ayrıca, makamda plaket töreni de yapıldı. Başkan Tekin, bürokrasideki ağırlığını bir kere daha bu ziyaretler ile gösterme fırsatı bulurken, ilçeye yapılan yatırımlara yardım ve desteklerin de kaynağı konusunda işaretler vermiş oldu.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ