TÜRKİYE AYAĞA KALKTI KIRIKKALE`DE SES YOK!

TÜRKİYE AYAĞA KALKTI KIRIKKALE`DE SES YOK!

13 fidanın toprağa düşmesine Türkiye sessiz kalmadı. Diyarbakır?daki hain saldırıda şehit olan askerlerimizin cenazeleri baba ocaklarında birer, birer toprağa verilirken, Türkiye ayağa kalktı. Yurdun çeşitli illerinde çeşitli eylemlerle hain saldırı telin

SADECE KINAMA YAYINLANDI 
Diyarbakır Silvan?daki hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz bir, bir vatan toprağına verilirken Türkiye adeta ayağa kalktı. Özellikle şehitlerimizin toprakla buluştuğu memleketlerinde gözyaşı ile nefret ve kin birleşerek öfkeye dönüştü. Bu arada bazı illerde sivil toplum kuruluşları çirkin saldırıyı kınamak ve hainleri telin etmek için sokaklara döküldü. Düzenlenen yürüyüş ve eylemlerle PKK hainlerine öfke gösterildi. Kin ve nefret yağdırıldı.

BAYRAK ASILDI 
Kırıkkale?de ise bazı işyerleri ile evlere bayrak asılırken, herhangi tepki gösterisi yapılmadı. Bu da duyarsızlaşmaya başladığımızın bir göstergesi olarak değerlendirildi. Alperenlerin  girişimi fazla katılım olmadığı için sonuçsuz kalırken gün boyu vatandaşlar Diyarbakır?daki hain saldırıyı konuştu. Toplu taşıma araçları ticari taksilerin bile bayrak asarak olaya tepki göstermesi ise anlamlı bir girişim olarak değerlendirildi.


Ali Osman Bilgiç
16.07.2011 20:59:42
Biz pazar günü saat 14 00 da cumhuriyet meydanında diye biliyoruz ve bekliyoruz.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ