Türkiye yeni bir döneme başladı

Türkiye yeni bir döneme başladı

YENİ VE TAZE BAŞLANGIÇ

Türkiye yeni bir döneme başladı

Avukat Mehmet Yılmazer, Türkiye´nin yeni bir döneme başladığını ve bu dönemde ülkenin kalkınıp büyüyeceğini söyledi. Yılmazer, AK Parti´nin başına Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın geçeceğini ve partili Cumhurbaşkanı sıfatını kazanacağını bildirdi.

YENİ VE TAZE BAŞLANGIÇ

Avukat Mehmet Yılmazer,16 Nisan referandumunun ardından basın açıklaması yaptı. Anayasa değişikliği ve partili Cumhurbaşkanlığı´nın ülkenin önünü açacağını belirten Yılmazer, Türkiye´de ve Ak Parti´mizde yeni bir dönem başlamıştır. Bu başlangıç Dünya´da da yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Bu başlangıç aynı zamanda bazı şeylerin de sonu anlamına gelmektedir. Öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, partili Cumhurbaşkanı olarak Ak Parti´nin başına geçecektir. Bu yeni ve tazelenen başlangıçla birlikte; dava bilincinden yoksun, Ak Parti kültürüne uzak, Ak Parti´ye bir takım ?ilginç ilişkiler? ile eklemlenen, tıpkı savaşta ölen bir kişi için sahabeler ?o çok iyi savaştı? dediklerinde Peygamberimizin ?o Allah rızası için değil kendisine cesur desinler diye, gösteriş için savaşıyordu? dediği örnekte olduğu gibi seçimi kazanmak için değil ?kendini göstermek için? çalışıyormuş gibi görünenler.?

ORTALIKTA GÖZÜKMEYENLER

?Ak Partinin çok önemli makamlara taşıdığı ama referandum sürecinde ortalıkta görünmeyen ?sinsi hayırcılar?, Fehmi Koru gibi, Evetçilere hayır dedirme derdinde olan içimizdeki fitneciler, referandum sonrası başarısızlıklarını başarı gibi gösterme derdinde olan uyanık söz cambazları, FETÖ ilişkileri deşifre olmasın diye FETÖ ile mücadeleyi gevşek zemine çeken kurnazlar, 15 Temmuz gecesi ?temkinli bir bekleme? sonrasında ?risksiz meydanlarda poz verenler?, halktan uzak kişilikleri ile bu güzel halkın Recep Tayyip Erdoğan sevgisini istismar eden burnu büyükler, referandum süreci boyunca ve sonrasında MHP ile olması gereken iş birliğini, çalışmayı yapmayıp bugün alınan oyu kendine mal ederek MHP ile Ak Parti arasına fitne tohumu ekme derdinde olanların ekmeğine yağ süren iş bilmezler, referandum boyunca CHP´nin uyuttuğu ?uyurgezerler?, Ak Parti´ye, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza adeta muhalefet eder gibi CHP´ye tek bir laf etmeyen strateji sabotajcılarının, tüm bu tiplerin sonu gelmiştir.?

HAYIRLI OLSUN

?Sandıktan çıkan aynı zamanda budur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın partili Cumhurbaşkanı olarak Ak Parti´nin başına geçecek olması ile yepyeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Umut doluyuz, coşkuluyuz, inanç yüklüyüz. Davamızın kutlu yolunda dava ahlakı ve bilincine sahip dava arkadaşlarımızla çok daha güçlü adımlarla ülkemizi ?dünya liderimizin öncülüğünde? en ileri noktaya taşıyacağız.? dedi. Yeni dönem ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olsun.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız