Türkiye sizinle büyüyecek

Türkiye sizinle büyüyecek

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Türkiye sizinle büyüyecek

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 149 öğrencisini düzenlediği törenle mezun etti.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

İl Kültür Merkezi´nde düzenlenen örende; ?Kültürümüz ve Değerlerimiz´ adı altında eski Halk Eğitim Merkezi Müdürü gazetemiz köşe yazarı İhsan Akça öğretmenlere plaket verirken, yine gazetemiz köşe yazarı şair Rasim Kılıçel´in yazdığı şiirin öğrenci İbrahim Sağkol tarafından okunması da duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

EMANETE SAHİP ÇIKTIK

Eğitim ve öğretim alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında 149 öğrencisini mezun etmenin haklı gururunu yaşadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından başlayan programda konuşma yapan okul müdürü Şevket Yurduseven, ?Sizleri okulumuzdan mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ailelerimizin bizlere verdiği emaneti en iyi şekilde korumaya çalıştık? dedi.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAKSINIZ

Öğrencilerine eğitim alanında her türlü imkânın sunulması amacıyla yaptıklarını dile getiren Müdür Yurduseven, ?Gelecek artık sizlere emanet. Sizler gelecekte ülke ve vatan, millet aşkına güzel çalışmalar yaparak kendinizi göstereceksiniz. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşması adına yapacağınız çalışmalarda sizlere başarılar diliyorum? şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler sunuldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti