Türkiye şampiyonasında koşuyor

Türkiye şampiyonasında koşuyor

KIRIKKALE ADINA BÜYÜK BİR BAŞARI

Türkiye şampiyonasında koşuyor

Kırıkkale´nin Keskin ilçesi İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berat Haydar Singer, Ankara´da düzenlenen okullar arası atletizm müsabakalarında bölge 3´ncüsü olarak madalya kazandı.

KIRIKKALE ADINA BÜYÜK BİR BAŞARI

İç Anadolu Bölge Yarışmasında 5 000 metrede koşan meslek lisesi öğrencinin hedefi Türkiye şampiyonluğu. Okul Müdürü Harun Bahçepınar yaptığı açıklamada, öğrencisinin bölge yarışmasında elde ettiği başarıdan dolayı okul adına, Kırıkkale adına büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

GURUR DUYUYORUZ

Okulda derslerinin yanı sıra öğrencilere her alanda rehberlik yaparak öğrencilerin başarılarını keşfetmek için büyük çaba gösterdiklerini belirten Bahçepınar, ?Öğrencimiz Berat Haydar Singer´le gurur duyuyoruz. Okulumuzu ve ilimizi İç Anadolu Bölge yarışmasında dereceye girerek Türkiye şampiyonluğuna doğru taşıyor.?

KIRIKKALE BİRİNCİSİ

?Öğrencimiz Kırıkkale´de okullar arası 800 ve 1500 metre atletizm yarışmalarında il birincisi olmuştu. Şimdi ise Mersin´de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonası için antrenman ve diğer hazırlıklarını yapıyor. Öğrencimizin hazırlanmasında emeği geçen ailesine öğrencimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim? dedi. Bahçepınar, istikrarlı çalışmanın ve iyi bir performansın kendilerine daha önemli kazanımlar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ