Türkiye ortalamasının Üstünde ?Evet? çıkacak

Türkiye ortalamasının Üstünde ?Evet? çıkacak

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY VE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI TEŞKİLAT VE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI MÜRSEL AKÇAY VE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI TEŞKİLAT VE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye ortalamasının Üstünde ?Evet? çıkacak

AK Parti´de referandum süreci için 25 Şubat tarihinde Ankara Arena´da başlatılacak seçim çalışmaları beklenirken Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay hem AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ile hem de ilçe ve belde belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

REFERANDUM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

AK Parti 25 Mart´ta Ankara Arena´da düzenlenecek büyük toplantıyla referandum çalışmalarını başlatmaya hazırlanırken Kırıkkale il teşkilatı da çalışmalarını tamamlayarak referandum hazırlıklarını bitirdi. Hafta sonunda Ankara´da düzenlenecek olan büyük toplantıya Kırıkkale İl Teşkilatı çıkarma yapmaya hazırlanırken Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il Başkanı Mürsel Akçay, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe, belde belediye başkanları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. İlk olarak il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Başkan Saygılı ve Akçay referandum sürecinde yürütülecek çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. İl teşkilatının ardından İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile bir araya gelen Akçay ve Saygılı ilçelerde yürütülecek çalışmaları masaya yatırdı.

AYLIK DÜZENLİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın her fırsatta teşkilat ile bir araya geldiğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Teşkilatımızın her kademesi bir birleri ile uyum içerisinde çalışmaktadır. Belediye başkanımızda her fırsatta teşkilatımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Aylık düzenli olarak da il belediye başkanımız ve ilçe, belde belediye başkanlarımızla düzenli toplantılar gerçekleştirerek istişarelerde bulunuyoruz? dedi. İl Teşkilatı ve ilçe belde belediye başkanları ile gerçekleştirilen istişare toplantılarının büyük faydalarını gördüklerini dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ?Her ay düzenli olarak hem il teşkilatı ile hem de belediye başkalarımızla bir araya gelerek gündemdeki konular hakkında istişarelerde bulunarak fikir birliklerine varıyoruz. Oluşturduğumuz fikir birlikleri he kurumlar arasında hem de teşkilat ile uyumlu bir şekilde çalışabilmemiz açısından son derece önem arz ediyor? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı