Türkiye, ordumuza sahip çıkıyor

Türkiye, ordumuza sahip çıkıyor

AFRİN ŞEHİDİMİZ PİLOT ÜSTEĞMEN ERDEM MUT İÇİN ANMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

AFRİN ŞEHİDİMİZ PİLOT ÜSTEĞMEN ERDEM MUT İÇİN ANMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Türkiye, ordumuza sahip çıkıyor

Zeytin Dalı Harekâtında görevli ATAK Helikopterinin kırıma uğraması sonucu şehit olan Üsteğmen Erdem Mut için anma yemeği verildi. Yemekte konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz harekâtın başladığı ilk günden itibaren tüm 80 milyonun ordumuzun arkasında olduğunu olmaya da devam ettiğini söyledi.

ŞEHİDİMİZ İÇİN BABA EVİNDE ANMA YEMEĞİ

Afrin´de devam eden Zeytin Dalı Harekâtında görevli ATAK helikopterinin kırıma uğraması sonucu şehit olan Kırıkkaleli Üsteğmen Erdem Mut adına baba evi Kırıkkale´de yedi yemeği verildi. Düzenlenen yemekte, Şehit Üsteğmen Mut ve tüm şehitler adına Kur´an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Verilen yemeğin ardından yemeğe katılan insanlar, ülkenin birliği ve başarısı için hep birlikte dua etti.

TÜRKİYE 80 MİLYON ORDUMUZUN ARKASINDA

Düzenlenen yemek sonrası açıklamalarda bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, harekâtın başladığı ilk günden itibaren Tüm Türkiye´nin ordumuzun arkasında olduğunu ve olmaya devam ettiğini söyledi Haktankaçmaz "Bir kez daha Afrin´de görev yapan, memleket için bu ülkenin dört bir yanında görev yapan bütün kahramanlara kolaylıklar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Bu vesileyle bütün şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehidimizin ailesine ve yakınlarına da sabır temennisinde bulunuyorum" dedi.

YEMEĞE VALİ HAKTANKAÇMAZ DA KATILDI

Şehidimizin baba evinde düzenlenen anma yemeğine Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sivil toplum kuruluş temsilcileriyle çok sayıda vatandaş katıldı. Dualar edilerek şehidimize bir kez daha Allah´tan rahmet dileğinde bulunuldu.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ