Türkiye, mihrakların hedefi haline geldi

Türkiye, mihrakların hedefi haline geldi

OLAYLAR, YANLIŞ POLİTİKALARIN SONUCU

Türkiye, mihrakların hedefi haline geldi

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Ankara´daki patlamayla ilgili taziye mesajı yayınladı. Mesajında saldırının provokasyon amaçlı bir saldırı olduğunu söyledi. 

YANLIŞ POLİTİKALARIN SONUCU

Vurgun yaptığı yazılı açıklamada "Maalesef özellikle bölge ülkelerine yönelik yanlış politik duruşlar Türkiye´yi terör örgütlerinin hedefi haline getirmiş ve özellikle ülkemizi provokasyonlara açık hale getirmiştir" dedi.

TÜM MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Vurgun, ?Bu menfur olayda hayatını kaybedenlere Cenab-ı Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Yaşanan bu saldırı ile ilgili devletimiz, hiçbir şaibeye meydan vermeyerek, bütün yönlerini araştırıp, bu karanlık olayın bir an evvel aydınlatılması ve faillerinin adalete teslim edilmesi en büyük temennimizdir? dedi.

KARANLIK MİHRAKLARIN HEDEFİ

Vurgun; Türkiye´nin son dönemde karanlık mihrakların hedefi haline geldiğini kaydederek, ?Bu saldırıların engellenmesi için her türlü istihbarat ve güvenlik önleminin ivedilikle alınması şarttır. Tetikçisi kim olursa olsun ve hangi terörist örgütten gelirse gelsin bu tür saldırıların asıl amacının bölgemizi daha da karıştırmak isteyen karanlık güçlere hizmet etmek olduğunu kaydeden Vurgun, daha önceki saldırılarda olduğu gibi Ankara´da ki kanlı saldırıda Türkiye´yi karıştırmak ve ateş çemberinin içine çekmek isteyen karanlık güçlerin kanlı bir provokasyonudur. Aziz Milletimiz bu tür provokasyonlara karşı her zamankinden daha dikkatli olmalı ve tahriklere kapılmamalıdır.? dedi. 

TÜRKİYE´NİN DIŞ POLİTİKASI YANLIŞ

Açıklamasında, Türkiye´nin dış politikasının yanlışlığına değinen Vurgun, ?Maalesef özellikle bölge ülkelerine yönelik yanlış politik duruşlar Türkiye´yi terör örgütlerinin hedefi haline getirmiş ve özellikle ülkemizi provokasyonlara açık hale getirmiştir. Bölgedeki arkadaşlarımızdan aldığımız bilgilere göre yabancı ülke ajanları cirit atmaktadır. Bu olayda da göstermektedir ki Türkiye ciddi istihbarat ve güvenlik zafiyetleriyle karşı karşıyadır. Bölgedeki ajanların faaliyetlerinin engellenmesi için acilen tedbirler alınmalıdır" dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ