Türkiye karanlığa sürükleniyor

Türkiye karanlığa sürükleniyor

SÜREKLİ GÜNDEM DEĞİŞİYOR

Türkiye karanlığa sürükleniyor

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun Türkiye´nin adı konmadık bir sistemin içine itilmek istendiğini söyledi. Vurgun ?Türkiye karanlığa sürükleniyor? dedi.

SÜREKLİ GÜNDEM DEĞİŞİYOR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ´a bir süre önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Vurgun gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Faruk Vurgun Türkiye´nin karanlığa sürüklendiğini belirterek basit konularla sürekli gündem değiştirildiğini söyledi.

TÜRKİYE KARANLIĞA SÜRÜKLENİYOR

Türkiye´nin adı konmamış bir sistemin içine çekilmeye çalışıldığını belirten Vurgun ülkeyi yönetenler tarafından Türkiye gündeminden kopuk alakasız konular üzerinde durarak yapılan yanlışlıkların sürekli üzerinin kapatılmaya çalışıldığını söyledi. Son aylarda siyasetçiler arasındaki söylemlerin de Türkiye siyasetine yakışmadığını belirten Faruk Vurgun önümüzdeki 31 Ocak´ta Kırıkkale il kongresinin yapılacağını Genel Başkan Kamalak´ın bu konularda önemli açıklamalarda bulunacağını da belirtti. Vurgun kongreye tüm partililerin ve Kırıkkale halkının davetli olduğunu da kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız