Türkiye kaostan kurtulmalı

Türkiye kaostan kurtulmalı

SORUNU KENDİ BAKANLARI DA İTİRAF ETTİ

Türkiye kaostan kurtulmalı

CHP Kırıkkale il başkanı Av. Ahmet tarafından güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirilen menfur saldırıları nefretle kınadıklarını belirterek şehit olan güvenlik güçlerine rahmet ailelerine ve başsağlığı dilediklerini belirtti. Önal bu saldırıların Türk milletini yıldıramayacağını söyledi.

TÜRKİYE BU KAOSTAN KURTULMALI

İl Başkanı Ahmet Önal 13 yıldan bu yana iktidarda olan AK Parti hükümetlerinin izlemiş olduğu politikaların eseri olan bugünkü terör ve beraberinde oluşan kaos ortamından Türkiye´nin bir an evvel kurtulması gerektiğini söyledi. Ahmet Önal son olarak Hakkâri ve Iğdır´daki terör saldırılarının ülkeyi derinden sarstığını belirterek  ?Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah´ tan rahmet, ailelerine ve halkımıza başsağlığı diliyoruz? dedi. CHP il başkanı Ahmet Önal bu saldırılarda yaralanan asker ve polislere de şifa temennisinde bulundu.

KENDİ BAKANLARI DA İTİRAF ETTİ

Güneydoğuda acılım bahanesi ile asker ve polisin yetkisinin elinden alındığını belirten CHP İl Başkanı Ahmet Önal 7 Haziran seçiminden sonra ortaya çıkan tablonun bugün ortada olduğunu söyledi. Güneydoğuda PKK´nın iki yıl boyunca silah yığınağı yaptığını ve yollarda mayın ve patlayıcı tuzakları hazırlamış olduğunu AK Partinin önde gelen isimlerinin de itiraf ettiğini belirterek Güneydoğu´da ilçelerin hatta birçok köy yolunun asfaltla kaplanmasının altında yatan asıl nedenin patlayıcı yerleştirmek olduğunun anlaşıldığını ancak bu işlemler yapılırken hiçbir yetkilinin bunu fark etmemesinin mümkün olmadığını dolayısıyla açılım süreci sekteye uğramasın diye Güneydoğudan güvenlik güçlerini tamamen pasifize eden AK Parti hükümetinin bugünkü durumdan sorumlu olduğunu söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız