Türkiye, geleceğini kendi belirleyecek

Türkiye, geleceğini kendi belirleyecek

HÜKÜMETLER GARANTİ ALTINA ALINIYOR

Türkiye, geleceğini kendi belirleyecek

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, Sağlık-Sen´e bağlı bütün sağlık çalışanları ve avukatlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantılarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliğini anlatan İl Başkanı Akçay ve Milletvekilleri halk oylaması için destek istedi.

HALK OYLAMASI İÇİN DESTEK

Geçtiğimiz hafta Başbakan Binali Yıldırım ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ´ı ağırlayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir halk oylamasına bir hafta kala çalışmalarına hız kazandırdı. Ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda Sağlık Sen´e bağlı sağlık çalışanları ve Kırıkkale Barosu avukatları ile bir arayan gelen İl Başkanı ve Milletvekilleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliğini anlattı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sendika Temsilcileri ve teşkilat üyelerinin katıldığı programda konuşmacılar 16 Nisan´da yapılacak halk oylaması için destek istedi.

GELİŞEN VE BÜYÜYEN TÜRKİYE

Sandıktan çıkacak evet kararının Türkiye´ye kalıcı istikrar ve güven getireceğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Meseleyi tek adam ve parti meselesine getirmeye çalışanlar, 15 yılda güven ve istikrarın ülkemize kattıklarını görmek ve milletimizin görmesine engel olmaya çalışan art niyetli şer odaklarıdır. 16 Nisan´dan sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye´de yaşanmış hükümet ve koalisyon krizleri tarihe karışacak. Ülkemizde hâkim olacak kalıcı güven ve istikrar sayesinde Türkiye hem kendi geleceğini hem de bölgenin geleceğini belirleyen söz sahibi bir ülke haline gelecek. Türkiye, AK Parti ile 15 yılda çağ atladı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile de sürekli gelişen ve büyüyen bir ülke haline gelecek? dedi.

ENGEL OLAMAYACAKLAR

Kalkınma ve büyümenin ancak güven ve istikrarla olabileceğini dile getiren Milletvekili Mehmet Demir ?Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapılan oylamalarda meclisi bulandırmaya çalışanlar, şimdi söyledikleri yalanlarla milletimizin aklını bulandırmaya çalışıyor. Bunu 15 yıllık AK Parti iktidarında yapamadıkları gibi bugünde yapamayacaklar. Hayır için çalışanların, milletimize ve ülkemize karşı tahammülsüzlükleri yaptıkları konuşmalarda ortaya çıkmaktadır. İslam dininin peygamberine ve milletimize yaptıkları benzetmeler asıl niyetlerini ortaya koymaktadır. Biz sandıktan Milletimizin büyük çoğunluğunun evet kararı vereceğine inanıyoruz. 15 yıldır nasıl Türkiye´nin kalkınma ve büyümesine engel olamadılarsa bugünde referandumdan evet çıkmasına engel olamayacaklar? şeklinde konuştu.

HÜKÜMETLER GARANTİ ALTINA ALINIYOR

Türkiye´de istikrar ve güvenin yakalandığı her dönem büyüme ve gelişmenin de yaşandığını ve bunu sağlayan Hükümetlerin hep önünün kesildiğini dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk ?Bunu Merhum Adnan Menderes ile denediler ve başardılar. Bunu Süleyman Demirel´le denediler ve başardılar. Bunu Turgut Özal ile denediler ve yine başardılar. Bunu AK Parti´ye karşı da defalarca denediler ama başaramadılar. Geçmiş hükümetlerin başlarına gelenlerin ve AK Parti hükümetlerine karşı denemeye çalıştıkları şeylerin gelecekte de yaşanmaması için referandumda sandıktan güçlü bir evet çıkmalıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ülkemizde vesayetlere, darbelere ve koalisyonlara son verecek ve Türkiye´nin geleceğinin garanti altında olmasını sağlayacak olan yönetimsel sistemdir? dedi.

UZUN VADELİ PLANLAR İSTİKRAR BAĞLI

Türkiye´nin 15 yılda savunma sanayinden, üretime kadar neredeyse kendi kendine yetebilen bir ülke haline geldiğini bunun da güven ve istikrar ile sağlandığını dile getiren Milletvekili Ramazan Can ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye´de kalıcı güven ve istikrar ortamının sağlanmasını sağlayacak. Bunun için 16 Nisan´da ülkemiz tarihi bir gün yaşayacak. 2002 yılı öncesi yaşanan ekonomik krizler ve ülkemizin ekonomik açıdan yaşadığı darboğazlar hepimizin hafızalarında tazedir. 2002 yılından sonra AK Parti iktidarının yakaladığı istikrar ve güven sayesinde ülkemizde yapılan ekonomik hamleler ve kalkınma adımları aşikârdır. Ülkemizin büyümesi ve kalkınma hamlelerinin devamı, Türkiye´nin 2023, 2071 gibi uzun vadeli planlarının gerçekleşebilmesi güven ve istikrara bağlıdır? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız