Türkiye eski köhnemiş zihniyetten kurtulacak

Türkiye eski köhnemiş zihniyetten kurtulacak

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ

Türkiye eski köhnemiş zihniyetten kurtulacak

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Hedeflerini büyüten, imkânları artan bir Türkiye´nin önünü eski sistemin kapattığını söyleyen Öztürk, ?Köhneleşmiş sistem artık değişmeli? dedi.

DERNEK VE ODALARI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale´de geçirdi. Kırıkkale´de çeşitli temaslarda bulunan Öztürk, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer´i, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci´yi, Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba´yı makamında ziyaret etti. Kırıkkale İl Müftüsü Şahin Yıldırım´a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Öztürk, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. STK ziyaretlerinde talepleri alan Milletvekili Öztürk, taleplerin karşılanması için bakanlıklar düzeyinde girişimlerde bulunacağını söyledi.

TÜRKİYE DAHA İYİ YERE GELECEK

Ziyaretlerinde bur taraftan da önümüzdeki günlerde başlayacak olan Anayasa referandumu konusunda da görüşlerini STK temsilcileri ve kamuoyu ile paylaşan Milletvekili Öztürk, bir anlamda referandum çalışmalarını başlattı. Öztürk, her ne kadar muhalefet rejim değişikliği diye sabote etse de bir hükümet sistem değişikliğini önümüzde ki günlerde aynı seçimlerde olduğu gibi toplantı yaparak sokak sokak, cadde cadde gezerek bu konuşu anlatacaklarını söyledi. 1923´ten beri köhnemiş bir yapının olduğunu dile getiren Öztürk, ?14 aydır meclisteyim. Saatlerce hiç bir şey yapılamıyor. Onaylanmayacak grup önerileri bunlarla vakit geçiriliyor. Gereksiz yere vatandaşın zamanı da heba ediliyor. Dolayısıyla bu sistem değişikliğinde inşallah cumhurbaşkanlığının başkanlığın da Türkiye´yi daha iyi yere getirecekler.?

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ

?Şu andaki sistem artık köhnemiş´ diyen Öztürk, ?Bizim artık bir yol değiştirmemiz lazım aynı arabayla aynı yolda gidilmez. Sistem değişmiş, imkânlar değişmiş, hedefler büyümüş. İnşallah bu referandum sürecini güzel geçireceğiz. Bir önceki seçimde yüzde 63 oy almıştık. Şimdi MHP de bu referanduma destek verdi. Kırıkkale´de Türkiye ortalaması yüzde 49´du. Biz 14 puan üzerinde almıştık. Yine Kırıkkale´de Türkiye ortalamalarının üzerinde bir oy alarak bu hükümet değişikliğine bir katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. Önümüzde ki engelleri daha kolay atlatabilmek, bu esaret yapısını değiştireceğiz. Biz bu ülkenin 14 yılda çehresini değiştirdik? dedi. Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Esnaf, Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci ve Sebzeciler Odası Başkanı Orhan İba ise yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız