Türkiye elden gidiyor

Türkiye elden gidiyor

"ÜLKEYİ BUNLARIN ELİNE BIRAKMAYALIM"

Türkiye elden gidiyor

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca son yıllarda CHP´lilerde yatma hastalığının başladığını belirterek ne yazık ki bazı partililerin AK Parti tek başına iktidar olmasın diyerek MHP´ye oy verdiklerini söyledi Çakırca ?Türkiye elden gidiyor? dedi.

NE YAZIK Kİ TÜRKİYE ELDEN GİDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Delice İlçe Kongresine katılan CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Murat Çakırca son yıllarda bazı partililerde yatma hastalığının başladığını söyledi. 7 Haziran seçimlerini değerlendiren Murat Çakırca Kırıkkale´de seçimi kaybetmenin en önemli unsurlarından birisinin de kuşkusuz bazı partililerin AK Parti tek başına iktidar olmasın diyerek ne yazık ki MHP´ye oy verdiklerini söyledi. Çakırca, Türkiye´nin bugün içinde bulunduğu duruma bakıldığında devlet otoritesini yitirmiş idareyi terör örgütlerinin eline geçirmiş olduğunu söyledi.

ÜLKEYİ BUNLARIN ELİNE BIRAKMAYALIM

Milletvekili adayı Murat Çakırca partililere seslenerek Türkiye´nin şu anda tam bir belirsizlik içinde olduğunu belirterek ne yazık ki bu belirsizlik içinde Türkiye´nin yeni bir seçimle götürüldüğünü söyledi. Çakırca hiç olmazsa bu seçimde birlik ve beraberliğin bozulmadan hareket edilmesini istedi. Seçimden bu yana gelişen olayları değerlendiren Murat Çakırca Türkiye´nin zoraki Ortadoğu bataklığına çekilmeye çalışıldığını bildirdi. Her gün birkaç şehidin acısıyla uyandığımızı anlatan Çakırca terör örgütünün bu duruma gelmesinin tek sorumlusunun ise bugünkü hükümet ve devletin en tepesindekilerin olduğunu söyledi.

DELİCE´DE ÇELGİN GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. Mevcut ilçe başkanı Enver Çelgin kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi. Çelgin yaptığı konuşmada seçimle ilgili olarak özeleştiride bulundu. Bundan sonra CHP´nin birinci parti oylaması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. İl Başkanı Ahmet Önal ise yaptığı konuşmada CHP olarak çalışmalarını sürdürdüklerini kongre sürecinin ardından seçim çalışmalarının yoğun biçimde devam edeceğini bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız