Türkiye bu kanserli hücreden temizlenmeli

Türkiye bu kanserli hücreden temizlenmeli

FETÖ, ABD´NİN UŞAKLIĞINI YAPIYOR

Türkiye bu kanserli hücreden temizlenmeli

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek Parti Meclis Üyesi Ali Özgündüz ile birlikte geldiği Kırıkkale´de Fetullahçı Terör Örgütünü eleştirirken ?Türkiye bu kanserli hücreden temizlenmeli? dedi.

CHP´NİN BU KONUDA TEREDDÜDÜ YOK

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek Türkiye´nin bu kanserli hücreden tamamen temizlenmesi gerektiğini söyledi. CHP´nin bu konuda en ufak bir tereddüt göstermediğini belirten Çiçek ?CHP´de bu örgütün yıllarca hapsettiği, manevi işkence yaptığı milletvekillerimiz ve dava arkadaşlarımız var." dedi.

ALDATILDIK SÖZLERİNİN İÇİ BOŞ

Çiçek, partisinin Kırıkkale İl Teşkilatınca İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu´nda düzenlenen, "Darbe ve Hukuk" konulu konferansta yaptığı konuşmada, "Aldatıldık, kandırıldık" söylemlerinin içerisinin boş olduğunun herkesin malumu bulunduğunu belirtti.

FETÖ ABD´NİN UŞAKLIĞINI YAPIYOR

FETÖ denen örgütün, art niyetini, ABD´nin ve emperyalizmin uşaklığını yaptığını görmeyenlerin olabileceğini bildiren Çiçek, "Bazı insanlarımız sadece onu, istismar ettiği iyi yüzünü görmüş olabilir. Her gün yüzlerce telefon alıyoruz. 15 Temmuz kanlı gecesinin mağduru olanlardan. Onlara şunu söylüyoruz. Şayet FETÖ´nün bir ABD uşağı olduğunu, Türk milletini iç savaşa sürüklemek için kullanılan bir maşa olduğunu yeni anlamış iseniz lütfen gidin, Cumhuriyetin Savcıları´na ve polisine bu örgütün karanlık yüzünü ne biliyorsanız hepsini anlatın. Türkiye´nin bu kanserli hücreden tamamen temizlenmesi lazım. Bunda CHP en ufak bir tereddüt göstermiyor. CHP´de bu örgütün yıllarca hapsettiği, manevi işkence yaptığı milletvekillerimiz ve dava arkadaşlarımız var. Siyasi iktidar sıkıştığı zaman bizi FETÖ´cü ilan etmeye kalkıyor. Ancak bu çamur bize yapışmaz" diye konuştu.

YARGIYA, ASKERE VE POLİSE ZARAR VERDİ

Çiçek, emperyalizmin uşağı FETÖ´nün yargıya, askere ve polise verdiği zarardan sonra toparlanmanın zaman alacağını savundu. Kendi ülkesinde, komutanlarını derdest eden, bu ülkenin sigortası olarak bakılan kurumu 15 Temmuz´da ne hale getirdiklerini herkesin gördüğünü anlatan Çiçek, "Böyle bir ihanet olur mu? Şimdi bize ve Cumhuriyetin aydınlarına düşen, geçmişte CHP´ye oy vermiş veya vermemiş hiç önemli değil. Başka vatanımız, Türkiye yok. Şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Biz bu ülkenin aydınlık yüzü olarak bir ve beraber olursak, iktidara kilitlenirsek, sen, ben kavgası yapmazsak ilk seçimlerde hem genel hem yerelde iktidar olmamamız için hiç bir neden yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

TÜRKİYE OLANLARI HAK ETMİYOR

Çiçek, Türkiye´nin olanları hak etmediğini vurgulayarak, CHP iktidarı ile tüm sorun ve sıkıntıların sona ereceğini kaydetti. Çiçek bu örgüte hükümetin büyük desteğinin olduğunu örgüt ne kadar karanlıksa hükümetinde o kadar karanlık olduğunu söyledi. Ülkenin bu karanlık hükümetten kurtulması gerektiğine işaret eden Çiçek partililere birde çağrıda bulunarak birbirleriyle tartışmak yerine hükümeti eleştirmelerini ve hukuki zeminde haklarını aramalarını istedi.

CHP BİR HUKUK BÜROSU DEĞİL

Darbe girişimi sonrasında büyük oranda mağduriyetlerin yaşandığını anlatan Dursun Çiçek CHP olarak mağdur olanların yanında olduklarını savundu. CHP´nin ne bir hukuk bürosu, nede bir yardım kuruluşu olmadığını söyleyen Çiçek ?CHP iktidar olmaya aday siyasi bir parti? dedi.

AKP MUTLAKA YARGILANACAK

CHP Parti Meclis Üyesi eski savcı Ali Özgündüz ise Fetullahçı Terör Örgütü kadar iktidar partisinin de suçlu olduğunu ileri sürdü. Özgündüz geçmiş diyaloglardan örnekler vererek AK Parti hükümeti mensuplarının bu örgütle geçmişte iç içe olduğunu savundu. Şimdi ise 17-25 Aralık gibi bir garip bir söylem geliştirdiklerini belirten Özgündüz bir gün mutlaka AK Parti yöneticilerinin hesap vereceğini söyledi. CHP´nin iktidar olacağını belirten Özgündüz hayatını kaybedenlerden hükümetin sorumlu olduğunu da belirtti.

KONUŞMACILARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

CHP Kırıkkale İl Başkanlığınca Kültür Merkezindeki konferansa parti yöneticiler ve üyelerle birlikte MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Şehit ve Gaziler Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı ile Eğitim Sen yöneticileri, Emekliler Derneği Başkan ve yöneticileri ile partililer ve çok sayıda mağdur yakınları katıldı.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı