Türkçülüğün şahlanışı MHP iktidarında olacak

Türkçülüğün şahlanışı MHP iktidarında olacak

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, 3 Mayıs 1944 tarihinin Türklerin zulme, işkenceye ve haksızlıklara karşı Türklüğün savunulduğu gün olduğunu belirtti. Göçer; MHP iktidarında Türkçülüğün şahlanacağını söyledi.

KABINA SIĞMAYAN TÜRK GENÇLİĞİ 
MHP İL Teşkilatı 3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle Zafer Caddesi?nde program düzenledi. Programın açılışı Kuran- Kerim okunması ile başladı. Partililer daha sonra yoldan geçen vatandaşlara ikramlarda bulundu.  "3 Mayıs`ta kabına sığmayan Türk gençliğinin mücadele azmi, milli varlığa ve değerlere sahip çıkma bilinci, Türk Milliyetçiliğinin siyasi ve sosyal bir harekete dönüşümünün temellerini atmıştır" diyen MHP İL Başkanı Seyit Ahmet Göçer, şunları kaydetti:"Hiç şüphe yok ki, bizim mücadele tarihimiz, Türklüğün zorlu mücadele tarihinin bir yansımasıdır. Zaferlerle ve başarılarla dolu sayfalar kadar, zorlu ve hüzünlü sayfalar da çoktur.
TÜRK MİLLİYETÇİLERİ MAĞDUR OLMUŞTUR
?Türk Milliyetçileri, mağdur olmuşlar, sıkıntıya düşmüşler ama hiçbir zaman mağlup olmamışlardır. Türk Milliyetçileri zaman zaman horlanmışlar, suçlanmışlar, baskıya maruz kalmışlar ama Türkiye ve Türklük sevdasından vazgeçmemişlerdir. 3 Mayıs`ta ortaya konan milli duyarlılık ve direniş, yeniden milli şahlanış açısından güçlü bir ilham kaynağı, önemli bir örnek teşkil etmektedir. Çünkü 3 Mayıs`ı kavramak, Türk`ün çilesi başta olmak üzere, Türk tarihini ve Türk Dünyasını doğru anlamaktır. 3 Mayıs`ı anlamak, geçmişten ders alıp Türk Milleti`nin onurlu geleceğini inşa etmek için daha çok çalışmanın önemini kavramak demektir."dedi. 
TÜRKÇÜLÜK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Merhum Alparslan Türkeş`in gayretleriyle 3 Mayıs 1945 tarihinden itibaren 3 Mayıs tarihinin Türkçüler günü olarak kutlanmaya başlandığını belirten Göçer, şöyle devam etti:
"Ne hazindir ki 69 yıl sonra Türkiye Cumhuriyeti topraklarında Türklük suç sayılmış, Türk milliyetçiliği ayaklar altına alınmış, şanlı bayrağımız tahrik unsuru olarak görülmüştür. Türkçülük davasının şanlı mensupları dün kızıl Rusya`ya ve kızıl işbirlikçilerine karşı nasıl ki zafere yürüdüyse, bugün de biz Türk milliyetçileri, Türkçülük davasının mensupları olarak Amerika`ya PKK`ya ve BOP`çu işbirlikçilere karşı mücadele edip zafere yürüyeceğiz? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ