Turkcell Global´de 23 Nisan coşkusu

Turkcell Global´de 23 Nisan coşkusu

TURKCELL´DE AİLE BULUŞMALARI DÜZENLENİYOR

Turkcell Global´de 23 Nisan coşkusu

Turkcell Global Bilgi´nin, Kırıkkale, İstanbul, Diyarbakır, İzmir, Erzurum, Şanlıurfa, Karaman, Sivas ve Edirne´deki çalışanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı lokasyonlarda düzenlenen etkinliklerde çocuklarıyla birlikte kutlayarak, eğlenceli saatler geçirdi.

ÖZEL GÜNLERİ KUTLUYORUZ

Türkiye´nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi´nin, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl da büyük bir coşku ve neşe içinde geçti.  Kırıkkale, İstanbul, Diyarbakır, İzmir, Erzurum, Şanlıurfa, Karaman, Sivas ve Edirne lokasyonlarında düzenlenen etkinliklerde toplam 1500 çocuk aileleriyle birlikte doyasıya eğlendi. Düzenlenen organizasyonla ilgili olarak Turkcell Global Bilgi İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ersin Aydın şunları söyledi; Çalışanlarımız ve onların mutluluğu bizim için çok değerli. Şirket olarak sene içerisinde düzenlediğimiz bir takım etkinliklerle çalışanlarımızın aileleri ile bir araya geliyoruz. Anneler Günü, Babalar Günü gibi özel günlerde çalışanlarımızın ailelerini şirketimizde ağırlamak, günlük çalışmalarımıza ayrı bir renk ve motivasyon katıyor.

AİLE BULUŞMALARI DÜZENLENİYOR

?Ayrıca şirket olarak her lokasyonumuzda geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Aile Buluşmaları?yla çalışanlarımızın yakınlarıyla daha yakın temasta olmak bizleri mutlu ediyor. ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı?nı da çalışanlarımızın çocuklarıyla bir araya gelip, bu anlamlı günü onların taptaze heyecanlarıyla yaşamak adına çok önemsiyoruz. Şirketimizde geleneksel hale gelmiş olan 23 Nisan kutlamaları, çalışanlarımız tarafından da çok seviliyor ve heyecanla karşılanıyor. Düzenlediğimiz bu kutlamalarda hem çalışanlarımızın çocuklarıyla beraber keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor hem de gelecek nesillere 23 Nisan ruhunu aşılıyoruz.?

KEYİFLİ SAATLER GEÇİRDİLER

Turkcell Global Bilgi´nin farklı lokasyonlarında organize edilen 23 Nisan etkinlikleri keyifli bir kahvaltının ardından başladı. Önce ?Şirinler? dünyasında Noel Baba ve Şirine ile keyifli saatler geçiren çocuklar yüzlerini rengârenk boyayarak palyaçolarla çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Tiyatro gösterileri ile şenlenen bayram organizasyonunda gönüllerince vakit geçiren çocuklara günün sonunda sürpriz hediyeler verildi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım