TÜRKAV, 29. Kuruluş Yıldönümünü Mevlid-i Şerifle kutladı

TÜRKAV, 29. Kuruluş Yıldönümünü Mevlid-i Şerifle kutladı

TÜRKAV, DEVLETİNİ VE MİLLETİN KARALAMAYAN, DOĞRU BİLDİĞİNİ SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMEYEN, NAMUSLU KAMU ÇALIŞANLARINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN KURULAN BİR VAKIFTIR

TÜRKAV, 29. Kuruluş Yıldönümünü Mevlid-i Şerifle kutladı

Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kırıkkale Şubesi, vakfın kuruluşunun 29. Yıldönümü vesilesiyle şube binasında Mevlid-i Şerif düzenledi. Devam eden Zeytin Dalı Operasyonu başta olmak üzere, vatan savunması için can veren tüm şehitlerimiz için okunan Kur´an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif´in ardından edilen dualara hep birlikte el açan vakıf üyeleri ve konuklar, şehitlere Allah´tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dilediler.

VAKFIN TARİHÇESİ

Vakfın tarihçesi hakkında bilgi veren Şube Başkanı Kadir Galip Öztürk, ?TÜRKAV, Başbuğ Alparslan Türkeş´in talimatlarıyla 1985-1987 yılları arasında fikirsel, 1987-1989 yılları arasında da örgütsel altyapısını oluşturarak 6 Mart 1989 tarihinde açılışı gerçekleştirilmiştir? ifadelerine yer verdi. TÜRKAV´ın, devletini ve milletin karalamayan, doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen, namuslu kamu çalışanlarına sahip çıkmak için kurulan bir vakıf olduğunu kaydeden Öztürk, ?Bu düşünce yapısıyla 29´uncu yılımıza ulaştık. Vesile olanlardan Allah razı olsun? dedi.

ÖZTÜRK DE BİR KONUŞMA YAPTI

Vakfın kuruluşunun 29. Yıldönümü vesilesiyle TÜRKAV Kırıkkale Şubesini ziyaret ederek programa katılan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk de yaptığı konuşmada, ?Merhum Başbuğumuzun emriyle kurularak Milliyetçi-Ülkücü kamu çalışanlarımızı güvenilir bir çatı altında toplamayı görev edinen TÜRKAV, ne mutlu ki 29 yıldır dimdik ayakta. Bizler vatanımızı ve milletimizi kendi çıkarlarımızın üstünde tutan bir anlayışa sahip olduğumuz için, ?Önce ülkemiz? dediğimiz için bugünlere geldik. Nice 29 yıllara? diye konuştu.

BALOĞLU, KONUKLARI MHP KURULTAYINA DAVET ETTİ

Programda kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu da konuşmasında 18 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan MHP 12. Olağan Kurultayına değinerek, ?Bekamızın sembolü, fikirsel kökeni tarihin derinliklerine uzanan yıkılmaz çınar Milliyetçi Hareket Partisi, her zaman olduğu gibi bugün de ülkemizin bekası için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamış, elini değil gövdesini ortaya koymuş, ülkemizin her türlü terör belasına karşı daha etkin mücadele edebilmesi için Cumhur İttifakında karar kılınmasına vesile olmuştur. Her geçen gün tarih Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli´nin haklılığını yazmakta, bizler de tüm bunlara şahit olmaktayız. Bu vesileyle 18 Mart´ta Yüce Türk Milletini 12. Olağan Kurultayımıza bekliyoruz? şeklinde konuştu. Program, tüm şehitler için edilen dualarla sona erdi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Programa MHP MDK Başkanı Halil Öztürk´ün yanı sıra, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Yücel Karabacak ve Kamu-Sen´e bağlı sendikaların şube başkanlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.

HABER: SİBEL PEHLİVANLI



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız