TÜRK OCAKLILARI BİR ARADA

TÜRK OCAKLILARI BİR ARADA

Türk Ocakları Kırıkkale Şube yöneticileri ve Türk Ocaklarının müdavimleri ailecek bir araya gelerek, gelecek dönem yapacakları çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. ADESEN balık işletmesinde bir araya gelen Türk Ocaklılar üyeleri, amaçlarını

DEĞERLERİMİZİ CANLI TUTMAK İSTİYORUZ
Türk Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yaylı açıklamasında ?Türk Ocakları yönetimi olarak amacımız bu yemekte ailelerimizin ve çocuklarımızın kaynaşmasını sağlamaktır. Sürekli olarak yaptığımız bu etkinlikte amacımız giderek yok olmaya başlayan ailecek görüşme değerlerimizi canlı tutmak istiyoruz. Çocuklarımız ve eşlerimiz birbirlerini tanıyor ancak kendi aralarında toplantılar yapacak kadar samimi olmaları gerektiğine inanıyoruz. Çocuklarımız sokakta ve cadde tanışmasın aile ortamında birbirlerini tanısınlar. Çocukluk arkadaşlığı döneminde sağlam dostluk temelleri kursunlar? şeklinde konuştu.
 
BİZ 100 YILLIK BİR ÇINARIZ
Yaylı, Türk Ocaklarının 1912 yılında kurulduğunu hatırlatarak ?Türk Ocakları gelecek yıl 100 yaşını kutlayacak. Biz 100 yıllık bir çınarız. Gelecek yıl bizim için önemli bir yıl. Genel merkez ve şubeler olarak ciddi projelere imza atacağız. 100 yaşını dolu dolu etkinliklerle kutlayacak. Kırıkkale şubesi olarak seri çalışmalar yapacağız. Türkiye?de 100 yılını kutlayan fazla sivil toplum örgütü yok. 100 yaşını kutlayan Türk Yurdu gibi bir değer ender bulunmaktadır? dedi.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ