Türk Milletimizin başı sağ olsun

Türk Milletimizin başı sağ olsun

Şehit kardeşi Soner Gençer yazılı basın açıklaması yaparak Hakkâri?nin Şemdinli ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri birliğimize teröristlerce haince yapılan saldırı sonucu 8 vatan evladımızın daha Şahadet mertebesine ulaştığını ve 16 askerimizin de yaralandı

ZAMANI GELMİŞ VE GEÇMEKTEDİR
PKK terör örgütü bir kez daha hain yüzünü ortaya çıkardığını ifade eden Gencer, ? Ben buradan bir şehit yakını olarak bazı şeyler söylemek istiyorum, Eğer PKK ile gerçekten mücadele edilecekse öncelikle APO ile yapılan görüşmelerin acilen sona ermesi gerekmektedir, Çünkü görünen PKK iktidarın her türlü samimi yaklaşımına yanaşmamaktadır oysaki Kürt sorunu hakkında mevcut iktidar çok ciddi adımlar atmış ve atmakta idi görünen şey PKK ve uzantılarının sadece anlayacağı bir şey kalmıştır oda tekrar silahlı mücadeledir. Ben buradan mevcut iktidara seslenmek istiyorum derhal, OHAL i getirin İDAMI getirin APO hainini asın artık milletimizin sabırlı tükenmiştir PKK ve uzantılarıyla müzakere yerine mücadele etme zamanı gelmiş ve geçmektedir ? şeklinde konuştu.
 
EV HAPSİ İSTEYENLERİNDE ESEFLE KINIYORUM
Gencer ?PKK imhalıdan ve kandilden yönetilmektedir biran önce imhalıdaki hainin sesi kesilmeli kandile uzun süreli operasyon yapılmalıdır, Ben buradan APO hainine ev hapsi isteyenlerinde esefle kınıyorum eğer böyle giderse iktidar APOYA ev hapsinde çıkartır affı da çıkartır. İnşallah bu son şehitlerin olması dileğiyle Ben buradan Aziz şehitlerimize bir kez daha rahmet diler gazilerimize acil şifalar dilerim ?dedi.


Sami Yıldız
22.06.2012 22:32:59
Şehit kardeşi kimliğiyle her olayda beyanat vererek medyada gündeme gelen bu vatandaşın tarzını yanlış buluyorum.Şehitin ödülünü Allah verecektir zaten.Şehit kardeşliğini her zaman her zaman kullanmak bir süre sonra insanları sıkmaya başlar.Bir kere yerel basının bunada müsaade etmemesi gerektiği kanaatindeyim. Kırıkkalede belki bin tane şehit onbin tanede şehit kardeşi var.Neden diğer şehitlerin kardeşleri medyada gündeme gelmiyorlar.Yoksa onların elleri kalem mi tutmuyor???

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ