Türk Milleti zor bir dönemden bir geçiyor

Türk Milleti zor bir dönemden bir geçiyor

Kırıkkale Ülkü Ocakları son günlerde ülkemizde cereyan eden olaylarla ilgili bir basın açıklamasında bulunarak hükumetin olaylar karşısındaki tutumunu eleştirdi. Açıklamada Türk Milleti zor bir dönemden geçiyor” denildi.

TÜRK MİLLETİ GÜÇ BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR

Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Türkiye Cumhuriyeti’nin 91.yılını kutladığımız şu günlerde Türk milleti çok zor bir dönemden geçmektedir. AKP Hükümeti Ayn-el Arap’ta yaşanan olaylarda baştan beri ne yaptığını bilmemektedir. PYD ve IŞİD arasında elbette bir taraf tutulamaz. PYD PKK’nın Suriye kolu olmasının yanı sıra bölgede hâkimiyeti sağlamak için hem Arapları hem de Türkmenleri zulme maruz bırakmıştır. IŞİD ise Irak ve Şam’ı merkez alan bir İslam(!) kurmak iddiası ile ortaya çıkmış bir terör örgütüdür. IŞİD Irak’ta binlerce Türkmen’i çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden vahşice katletmiştir ve binlerce Türkmen’in de göçe maruz kalmasına sebep olmuştur. Ülkücü-. AKP’nin iktidara geldiği günden beri şişirdiği bölgesel güç ve Ortadoğu’nun Liderliği balonu patlamıştır. Türkiye Ortadoğu’da bölgesel bir güç olsa idi ne IŞİD ne El-Kaide ne de PYD gibi terör örgütlerinin varlığının olması mümkün olmazdı. Bunun yanı sıra Türkiye AKP’nin söylediği gibi Ortadoğu’nun lideri konumunda olsa idi PKK ile çözüm masalarında pazarlık etmez taviz üstüne taviz vermez PKK ile mücadele eder ve bitirirdi.”

BARZANİ TÜRKMENLERİN BİR NUMARALI KATİLİ

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 91.yıldönümünde 29 Ekim 2014’de yıllardır PKK’nın hamiliğini yapan, topraklarında PKK’yı besleyen ve barındıran, Türkmenlerin 1 numaralı katili olan Barzani’nin Peşmergeleri Türk topraklarına zafer kazanmış askerler gibi ellerinde sözde Kürdistan paçavralarıyla girmiş ve Ayn-el Arap’a savaşmak için geçeceklerdir. Ülkemizin zor günlerden geçtiği şu zamanlarda bir üzücü haberde Karaman Ermenek’teki maden ocağından gelmiştir.  Madende 28 Ekim 2014 tarihinde saat 12.15`te meydana gelen kazada madenin içine su dolmaya başladı. Toplamda 78 işçinin çalıştığı ve 2 tane girişi bulunan madenden 18 işçi hariç diğerleri kurtulmayı başardı. Ancak maden ocağını işleten şirketten gelen açıklama ise pes dedirtti: “Kazadan kurtulan arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre doğal bir afetten bahsedilmektedir.”

Türk milleti bir yandan kahpece sokak ortasında çarşı izninde vurulan Şehitlerine ağlarken bir yandan da her sene madenlerde yaşanan elim verici kazalara üzülmektedir. Yandaşlara peşkeş çekilen maden ocakları Dünya standartlarında denetlenilmeyişini sonucu böyle kazalar meydana gelmektedir.”



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ