Türk milleti kuşatıldı

Türk milleti kuşatıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Dr. Reşat Doğru Kırıkkale'de partililer ile bir araya geldi. 9 Kasım'da gerçekleşecek olan Tandoğan mitinginin Türk İslam coğrafyası için son derece önemli olduğunu belirten Doğru Türk milletinin her cepheden

AKP İKTİDARI ARTIK BİTMELİDİR

Kırıkkale İl başkanlığında basın mensupları ve partililer ile bir araya gelen MHP Tokat Milletvekili Doğru, parti olarak milli değerleri korumak ve yaşatmak adına dört koldan çalıştıklarını söyledi. 8 mitingin yurdun dört bir yanında büyük ilgi gördüğünü belirten Doğru 9. Ve son mitingin Türk İslam coğrafyası adına şahlanış mitingi olacağını söyledi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tüm dünyaya önemli mesajlar vereceğini belirten Doğru her Türk’ün kendisinde sorumluluk hissetmesi gerektiğini söyledi.

 

KANLI HESAPLAR

Şehit kanlarıyla sınırları çizilen Türk vatanının demokratikleşme ve

özgürleşme yalanlarıyla her geçen gün parçalanmaya, dağılmaya doğru

sürüklendiğini belirten Doğru “Bu durumu içimiz kan ağlayarak takip ediyoruz” dedi. Emperyalist oyunların, bölünme senaryolarının ve uygulamaların hız kazanarak devam ettiğini belirten Doğru Türk milletinin, Anadolu`ya yerleşmesinden, vatan yapmasından rahatsız olan güçlerin, kanlı hesaplarının bitimini beklediklerini ifade etti.

 

SİYASİ AYRILIKÇILAR

Türk milletinin her cepheden kuşatıldığını belirten Doğru milli değerlerin yok edilmeye çalışıldığını belirterek bölme projesinin kardeşin kardeşe düşman edilerek devam ettiğini söyledi. 942 yıl önceki Malazgirt destanının hesabının sorulmaya çalışıldığını belirten Doğru “İmralı canisi barış elçisi olarak görev yaptırılırken siyasi ayrılıkçılar etnik bölünme için mesafe üzerine, mesafe alıyorlar” ifadelerinde bulundu.

 

İMRALI CANİSİ İLE DEVLETİN HER ORGANI GÖRÜŞÜYOR

AKP merkezli yıkıcı, parçalayıcı, tavizci, yozlaştırıcı politikalar uygulandığını belirten Doğru “Asırlarca alın terimizle oluşturduğumuz milli varlığımız,kültürümüz huzur ve asayişimiz yok edilmeye çalışılıyor. AKP iktidarında Türk olmak, Türk kimliği taşımak suç oluyor. Türküm doğruyum andı, ırkçılık kokuyor diye kaldırılıyor. Türk milliyetçiliği ayaklar altına alınıyor. Türk milleti 36 etnik parçaya bölünmeye çalışılıyor. Ayrıca PKK baş tacı edilirken, Barzani ile gurur duyuluyor, katil Abdullah Öcalan`la devletin bütün organları fütursuzca görüşüyor” ifadelerinde bulundu.

 

SEÇİMLERE DOĞRU GELİYORUZ

Doğru açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: Kandilden mesaj üzerine, mesaj alınıyor. Sayın Basın Mensupları, Bütün bunların gölgesinde önümüzdeki Mart ayındaki seçimlere doğru geliyoruz. Ancak Türk milliyetçileri kurtuluş savaşında olduğu gibi vatanına ve bütün değerlerine sahip çıkıyor. Milli birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzurun vazgeçilmez olduğunu bilen Türk milliyetçileri, bunları yıkmak isteyenlere karşı amansız mücadeleye demokratik ve meşru planda her platformda yapıyor”

 

İŞSİZLİK ORANI ARTTI

Çünkü Türk milliyetçileri vatanına, milletine bunların temsil ve ifade ettiği bütün değerlere karşılıksız bir sevgi ve imanla bağlıdırlar. Söz konusu vatan olduğu zaman her şey onlar için teferruattır. Sayın Basın Mensupları; Ayrıca bunların yanında ülkemiz çok önemli ekonomik dar boğaza doğru sürüklenmektedir. AKP zihniyeti 11. Yılda insanımızı 11 kat daha borçlandırmıştır. İç ve dış borçlar almış başını gitmektedir. İşsizlik oranları her geçen gün artmaktadır”

 

YOKSULLUK YAYGINLAŞIYOR

“Enflasyon başını kaldırmış tüketici fiyatları çok yükselmiştir. Hayat pahalılığı her gün daha fazla artmaktadır. Milletimiz fakirlikle boğuşmakta, karnını dahi doyurmada zorlanmaktadır. Gıda, kira ve konut yakıt fiyatlarındaki anormal artış, aileleri yıkmakta psikolojilerini bozulmaktadır. Boşanmalar ve intiharlar artmış hükümette durumu seyretmektedir. Düşen büyüme, çoğalan borçlar, büyüyen açıklar, fakirleşen geniş toplum kesimleri, gelir dağılımındaki adaletsizlik, yoksulluğun yaygınlaşması, ekonomideki bitişin bariz göstergesidir” Doğru ve beraberindeki heyet daha sonra sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız