Türk Metal`den kampanyaya büyük destek

Türk Metal`den kampanyaya büyük destek

Kırıkkale'de 9 yerel gazetenin öncülük ettiği Çocuklar annesiz kalmasın” temasıyla başlatılan Mobil Mamografi Gezici Aracı Kampanyasına en yüksek bağış Türk Metal Sendikasından geldi. Türk İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul K

KAMPANYA HEDEFİNE ULAŞIYOR

Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İL, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman olmak üzere 9 yerel gazetenin Kırıkkale’ye Mobil Mamografi gezici araç kazandırmak için başlatmış olduğu ‘Çocuklar Annesiz Kalmasın’ kampanyası hedefine ulaşıyor. Bu zamana kadar yaklaşık 130 bin TL bağış toplanan kampanyaya en yüksek bağış Türk Metal Sendikası’ndan geldi. Genel Kampanyanın anlamlı bir hizmet olduğunu dile getiren Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Hemşerimiz Pevrul Kavlak, 32 bin TL bağışta bulundu.

İNDİRİM YAPTIRMA SÖZÜ

Çocuklar Annesiz Kalmasın Kampanyasına 32 bin TL ile destek veren Türk Metal Sendikası olarak bu kampanya için desteklerinin 32 bin TL ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Genel Başkan Pevrul Kavlak, aracın alımı sırasında firmadan indirim yaptırma sözü verdi. Kampanyanın yerinde olduğunu ve bunu hayata geçiren Kırıkkale’de bulunan 9 yerel gazetenin yetkililerini tebrik eden Kavlak, “Ben de bir Kırıkkaleli olarak böyle bir kampanyanın düzenlendiğini öğrenince mutlu oldum. Toplumumuzda özellikle kadınlar kendi sağlık sorunlarını hep öteliyor. Kırıkkale’de bulunan kadınlarımıza hizmet verecek olan Mobil Mamografi gezici aracı alımı kampanyasını bir nebze de olsa sendikamızın katkısı olsun istedik” diye konuştu.

ÖNEMLİ BİR HİZMET

Kırıkkale’de doğan ve Türkiye’ye hatta dünyaya mal olan Türk Metal Sendikasının kampanyaya en yüksek bağışla katılması organize komitesini sevindirdi. Kırıkkale’deki Kampanyaya öncülük eden Ayrıntı, Bayrak, Gerçek, Haber71, İL, Manşet, Pusula, Sözcü ve Tercüman Gazetelerini tebrik eden Sendika Genel Başkanı Kavlak, “Bu zamana kadar Kırıkkale adına önemli çalışmalara imza attınız. Toplum yararına olan çok önemli bir hizmete daha öncülük etmişsiniz, sizleri tebrik ediyorum. Türk Metal Sendikası olarak bu zamana kadar toplum yararına olan bütün etkinliklerde yer aldık, almaya da devam edeceğiz” dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!