Türk Metal puanları paylaştı

Türk Metal puanları paylaştı

BAL Liginde 3. hafta maçına çıkan Kırıkkale temsilcisi Türk Metalspor, kendi evinde Kazan Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak, puanları paylaştı.

ÇOK GOL KAÇIRDIK
Türk Metalspor dün Fikret Karabudak Stadyumu?nda Kazan Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın 32. dakikasında penaltı ile 1-0 öne geçen Metal, bu üstünlüğünü 78. dakika ya kadar taşıyabildi. İlk yarıda ve ikinci yarının başında üstün bir oyun ortaya koyan Türk Metal, 75. dakikadan sonra kontrolü 10 kişi olan rakip takıma devretti.
 
PENALTI İLE ÖNE GEÇTİK AMA?
İlk yarıya baskılı bir oyun ortaya koyan ve 32. dakika da Mithat?ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile penaltı kazanan Türk Metal, rakip takım kalecisi Hakan Zeydan?ın pozisyon sonrası kırmızı kart yemesi ile rahat nefes aldı. Topun başına geçen Mithat, penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikalarda bir çok gol pozisyonuna giren Türk Metal, ayağına gelen fırsatları bir bir tepti. İkinci yarıya da baskılı başlayan Türk Metal, 2. golü bir turlu bulamadı.
 
KAZAN SONRADAN AÇILDI
Dakika 78?de Kazan Belediyesporlu Beron Demirci sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içine orta açtı. Arka direkte uçarak kafa vuran Nuri Erdem Kunduz, topu filelere gönderdi. 1-1. Rakip takım 10 kişi yürüttüğü bu dakikalarda birkaç mutlak gol pozisyonu buldu. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ve takımlar puanları paylaştı.
 
TOPLU SONUÇLAR
Kırşehirspor   1 - 1   Şirin Kırşehirspor
Nevşehirspor Gençlik 1 - 0 Sivas İl Özel İdare
Sincan Belediyespor   1 - 1   68 Yeni Aksarayspor
Sorgun Belediyespor   1 - 1   Akyurt Belediyespor
Türk Metal Gençlik   1 - 1 Kazan Belediyespor
Zara Belediyespor   1 - 1   Çorum Belediyespor


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ