Türk Telekom Çalışanlarından Kırıkkalespor´a Büyük Destek

Türk Telekom Çalışanlarından Kırıkkalespor´a Büyük Destek

"TÜM KIRIKKALE´MİZİ KIRIKKALESPOR´UMUZA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ"

Türk Telekom Çalışanlarından Kırıkkalespor´a Büyük Destek

Türk Telekom Kırıkkale İl Müdürlüğü çalışanları, müdürlük binasına astıkları Kırıkkalespor Bayrağıyla,  birçok kişiye örnek olabilecek bir destek sergilediler.

TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNE TEŞEKKÜR EDERİZ

BAL 6. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ekibimize ufak da olsa bir moral desteği sağlamak için bu bayrağı müdürlük binasına astıklarını ifade eden Telekom Çalışanları, ?Kurulduğu tarihten itibaren, şehrimizi şanla şerefle temsil eden takımımızın bayrağını, ülkemizin ve şehrimizin en köklü kuruluşlarından olan Türk Telekom´un ilimizdeki binasına asmak bizim için büyük bir onurdur. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen İl Müdürümüze, İl Yöneticilerimize ve Genel Müdürlüğümüze şehrimiz adına çok teşekkür ederiz.?

TÜM KIRIKKALE´MİZİ KIRIKKALESPOR´UMUZA SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUZ

?Kırıkkalespor, ülkemizin 1. Ligde mücadele eden ilk takımı olarak 1977 yılında çok büyük başarılara imza atmış önemli bir kulübümüzdür. Şehrimizin bu güzide kulübünün bugün Amatör Gruplarda mücadele vermesi bizi derinden üzmektedir. Dileğimiz ve desteğimiz, takımımızın bir an önce 3. Lige ve ardından her sezon bir lig yükselerek Süper Lig´e kadar çıkmasıdır. Bunun da biz taraftarların desteğiyle olacağına inanıyor, tüm Kırıkkale´mizi maddi ve manevi olarak Kırıkkalespor´umuza sahip çıkmaya davet ediyoruz? dediler.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ