Türk polisi yakalar!

Türk polisi yakalar!

HIRSIZLIK ZANLILARINA KARDA BIRAKTIKLARI AYAK İZİNDEN ULAŞTILAR

HIRSIZLIK ZANLILARINA KARDA BIRAKTIKLARI AYAK İZİNDEN ULAŞTILAR

Türk polisi yakalar!

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 6 evden hırsızlık yapan zanlıları kar üzerinde bıraktıkları ayak izlerinden yakaladı.

AYAK İZLERİNDEN ULAŞTILAR

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kentin değişik semtlerinde girdikleri 6 evden hırsızlık yapan zanlıları yakalamak için harekete geçti. Mahallede yapılan araştırmalar sonucu daha önce hırsızlık suçlarından kaydı bulunan kişi ve kişiler aranmaya başlandı. Ekipler, kar üzerinde bıraktıkları ayak izinden yaptıkları takip sonucu bir evden çaldıkları malları satmaya hazırlanan E.Ö., S.Ö., P.M., G.Z., İ.Z. ve H.Y. adlı zanlıları suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar, ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Zanlıların piyasa değeri 10 bin TL olan 2 televizyon, 1 kaynak makinası, 1 ağaç kesme makinası, 100 TL para, 1 Cumhuriyet, 1 çeyrek altın ile otomobil aküsü ele geçirilirken, sahiplerine teslim edildi. Zanlıların üzerinde ruhsatsız 4 tabanca da ele geçirildi. Çalınan mallarını Asayiş Müdürlüğü´nde teslim alan vatandaşlar, ekiplere teşekkür ettiler. Yuva Mahallesi´nden çalınan ağaç kesme makinasını almaya gelen E.I. adlı vatandaş, yapılan GBT sorgulamasında yaralama suçundan 3 aylık cezası bulunduğunun ortaya çıkması üzerine tutuklandı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü