Türk Ocaklarının desteğinden asla şüphem yok

Türk Ocaklarının desteğinden asla şüphem yok

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BU ÜLKENİN BELA PARATONERİDİR

Türk Ocaklarının desteğinden asla şüphem yok

Seçim çalışmaları çerçevesinde Türk Ocakları Kırıkkale Şubesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Halil Öztürk, 24 Haziran´da yapılacak olan seçimin Türk Milletinin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğun belirterek, kuruluş amacı Türk Milliyetçiliği bayrağını üst seviyelere taşımak olan Türk Ocaklarının, Türk Milletinin bekasından başka bir düşüncesi olmayan, Türk Milliyetçiliğinin kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisine desteğinden asla şüphesi olmadığını ifade etti.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BU ÜLKENİN BELA PARATONERİDİR

15 Temmuz gecesinde iyice ayyuka çıkan Türk Vatanına ve Türk Milletinin bekasına yönelik saldırıları o gece olduğu gibi bundan sonra da def edebilecek tek siyasi gücün Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayan MHP Milletvekili Adayı Öztürk, ?Merhum Başbuğumuzun da ifade ettiği gibi, Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin bela paratoneridir. Ne zaman ki ülkemiz ve devletimiz bir sıkıntıya girmişse Milliyetçi Hareket Partisi hemen devreye girip ülkeyi ve devleti ayağa kaldırmayı bilmiştir.?

MHP, CUMHUR İTTİFAKIYLA, 15 TEMMUZ GECESİ SALDIRIYA UĞRAYAN TÜRK DEVLETİNDEN YANA TAVIR ALMIŞTIR

?Gerek Başbuğumuz döneminde gerekse Genel Başkanımız Devlet Bahçeli döneminde bu çizgiden asla şaşılmamış, en ufak politika değişikliği olmamıştır. İşte bugün de Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakıyla, 15 Temmuz gecesi saldırıya uğrayan Türk Devletinden yana tavır almış, Cumhurbaşkanı adayı çıkartmayıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı destekleyerek de bu politikasında ne kadar kararlı olduğunu göstermiştir? diye konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı