Türk Milleti, devletiyle terörü terör örgütlerini bitirecektir

Türk Milleti, devletiyle terörü terör örgütlerini bitirecektir

"BU KATİLLER DOĞRUDAN İNSANI HEDEF ALIYOR"

Türk Milleti, devletiyle terörü terör örgütlerini bitirecektir

Kırıkkale Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Oktay Sümer, ?Türk Milleti devletiyle terörü de, terör örgütlerini de bitirecektir? dedi.

BU SALDIRININ FAİLLERİ İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ

Sümer açıklamasında, ?13 Mart Pazar günü akşam saatlerinde Ankara-Kızılay´daki terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Yüce Allah´tan, menfur saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun. Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsizdir? dedi

BU KATİLLER DOĞRUDAN İNSANI HEDEF ALIYOR

Sümer açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Bu vicdan yoksunu katiller,  eylemleriyle doğrudan insanı, insan onurunu ve insanlığı hedef alıyorlar. Bu cani saldırı, Türkiye´ye, Türkiye´nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Bu saldırı, birlikte yaşama irademize, dayanışma kültürümüze, hep birlikte oluşturduğumuz kardeşlik iklimine yapılmış bir saldırıdır.?

BU SALDIRI DEMOKRASİMİZİN GELİŞMESİNE ENGEL

?Bu saldırı, demokrasimizin gelişmesini, demokratik standartlarımızın yükselmesini, sivil siyaset alanının genişlemesini engellemeye çalışanların kirli işbirliği hamlesidir. Bu saldırı, hukukun üstünlüğünden, hakların zenginleşmesinden, güvenlik-özgürlük dengesinin özgürlük lehine şekillenmesinden rahatsızlığın dışavurumudur. İnsani bütün değerleri hiçe sayan terör saldırısı, yönetimi ve hükümeti zaafa uğratmaya, bütün siyasi partileri etkisiz kılmaya ve sivil siyaset alanını daraltmaya yönelik kalleşçe bir eylemdir. Bu saldırı, küresel krizlere, bölgesel gerilimlere rağmen ekonomik büyümesini sürdüren, sosyal kalkınmasını devam ettiren Türkiye´yi içe hapsetme tezgâhının yeni bir versiyonudur. Bu saldırı, küresel emperyalizm karşısında diz çökmeyen, bölgesinin sorunlarına sırt dönmeyen, insanlık için yeni umut kapıları üreten Türkiye´nin geleceğine yönelik bir saldırıdır.?

BÜYÜK MEMUR SEN OLARAK ŞİDDETE KARŞI DURACAĞIZ

?Büyük Memur-Sen ailesi olarak; insan onurunu korumaya, Türkiye´nin bütünlüğüne sahip çıkmaya, milletin ve iradesinin yanında yer almaya, birlikte yaşama kültürümüzün ve kardeşlik iklimimizin zeminini güçlendirmeye, sivil siyasetin etki alanını daha da genişletmeye, hukukun üstünlüğünün hâkim olduğu siyasal düzen içerisinde demokratik standartları yükseltmeye, Türkiye´nin aydınlık gelecek yolculuğuna katkı sunmaya ve milletimizin huzur, refah ve barış içerisinde yaşamasında sorumluluk almaya devam edeceğiz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ