Türk Milleti azmi ve kararlı duruşuyla zaferlere yürüdü

Türk Milleti azmi ve kararlı duruşuyla zaferlere yürüdü

TÜR MİLLETİ, AZMİ VE DURUŞUYLA ÖRNEK BİR ŞAHSİYET

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ABDULLAH ÖZTÜRK 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Türk Milleti azmi ve kararlı duruşuyla zaferlere yürüdü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Öztürk mesajında Türk milletinin azim ve kararlı duruşuyla tarihte birçok destansı zaferlere yürüdüğünü ifade etti

TÜR MİLLETİ AZMİ VE DURUŞUYLA ÖRNEK

Öztürk, mesajında, Türk milletinin azim ve kararlı duruşuyla tarihte birçok destansı zaferlere yürüdüğünü belirtti. Şanlı Türk tarihinin dönüm noktalarından birinin de 30 Ağustos olduğunu dile getiren Öztürk, "Millet olarak nereden gelip nereye gittiğimizi, kutlu yürüyüşümüzün mana ve değerini bizlere en güzel şekilde hatırlatmaktadır. 30 Ağustos zaferi de böyle bir dönüm noktası olarak hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir. Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin büyük destanlarından biri daha yazılmıştır. 26 Ağustos´ta başlayan Büyük Taarruzun ardından, 30 Ağustos´ta elde edilen nihai başarı, istiklal mücadelesini zaferle taçlandırmıştır. Böylelikle vatanımızın toprakları işgalden kurtarılmış, hepimizin ortak değeri Cumhuriyet´in de temelleri atılmıştır" şeklinde ifadelere yer verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE

Öztürk, 30 Ağustos Zaferinin, tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz Türk milletinin gücünün ortaya konulması bakımından da büyük anlam taşıdığını belirterek, şunları ifade etti: "Aziz milletimiz, imkânsızlıklar içinde bulunsa da milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yoldan asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir. Vatan savunması konusunda fedakâr bir anlayışla vazife ve sorumluluklarını yerine getiren, bölgesel ve küresel barışın tesisi için yurt dışında görev üstlenen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız