Türk Metal Kırıkkalespor, Kırıkkale´nin bir değeridir

Türk Metal Kırıkkalespor, Kırıkkale´nin bir değeridir

"KİRLİ OYUNLAR OYNANIYOR!"

Türk Metal Kırıkkalespor, Kırıkkale´nin bir değeridir

Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak başta olmak üzere sezon başından bu yana kendilerine maddi ve manevi destek veren ve tüm taraftarlara teşekkür etti Karakuş herkesin Kırıkkalespor´a sahip çıkmasını istedi.

KİRLİ OYUNLAR OYNANIYOR

Karakuş yaptığı yazılı açıklamada  ?Maalesef sezon başladığından itibaren T.M. Kırıkkalespor üzerinden hem içerden, hem de dışarıdan kirli oyunlar oynanarak sezona başladık. İnsanlar kendi düşüncelerini söylemekte sonuna kadar özgürdür, ama kişisel hırslarına kapılıp, şehrimizin en önemli değerlerinden olan T.M. Kırıkkale sporumuz üzerinden bizleri yıpratmak istemeleri ve bu uğurda çalışmaları manidardır? dedi.

KIRIKKALESPOR, İLİMİZİN BİR DEĞERİ

Karakuş açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Kırıkkale halkı şunu iyi bilmelidir ki T.M. Kırıkkalespor Kırıkkale´mizin bir değeri, bir markasıdır. Bu büyük camiayı yıldırmaları mümkün değildir. Aksine üzerimize oynanan oyunlardan bizler daha güçlü, daha hırslı bir şekilde kenetlenmemize yol açmaktadır. Hiç kimse kendine pay çıkarmasın, Puslu havalarda benlik mücadelesi derdine düşmesin, bu amaçta olanlara son noktayı Kırıkkale halkı koyacaktır.?

KİŞİYE BAĞLI DEĞİL SİSTEME BAĞLIYIZ

?Sezon başından itibaren yapmak istediğimiz en önemli vurgu kişiye bağlı değil, sisteme bağlı bir takım ve kulüp kurma hayaliydi. Kraldan çok Kralcılara pay vermemekti. Herkes şunu iyi bilmelidir ki Yönetim Kurulumuz, Teknik ekibimiz, Futbolcularımız dimdik ayaktadır. Tabi ki ?Kurtlar Meydana çıkınca Köpekler rahatsız olur.? Herkesin bir hesabı varsa Yüce Mevla´nın da bir hesabı vardır. Bizim en büyük güvencemiz Kırıkkale halkının dualarıdır.?



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ