Türk Enerji-Sen´den üyelerine ?sportif? destek

Türk Enerji-Sen´den üyelerine ?sportif? destek

?KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK KALMAK İÇİN: SPOR?

Türk Enerji-Sen´den üyelerine ?sportif? destek

Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği, bir spor salonuyla anlaşma yaparak, üyelerinin uygun fiyata spor yapmaları için ortam hazırladı.

?ÜYELERİMİZ İÇİN HİZMETLERİMİZ SÜRECEKTİR?

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcilisi İlker Mazılıgüney, sağlıklı yaşamanın ilk şartının spor olduğuna vurgu yaparak, üyelerinin ve üye ailelerinin güvenli, huzurlu, nezih bir ortamda günün her saatinde spor yapabilmeleri için bir spor salonuyla anlaşma yaptıklarını bildirdi. Halkbank Yanı Doruk İş hanında bulunan Kırıkkale Belediyegücü Spor Kulübü Kayar Spor Merkeziyle yapılan anlaşma uyarınca aylık 85 TL olan üyelik ücretinin Türk Enerji-Sen üyeleri için 60 TL olarak uygulandığını belirten Mazılıgüney, ?Üyelerimiz için bu ve benzeri hizmetlerimiz sürecektir? dedi.

?KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK KALMAK İÇİN: SPOR?

Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Lisanslı Antrenörü Şenol Turhan, Tekvando Milli Takımlar Antrenörü Türkiye Şampiyonu 6. Dan Murat Kayar, Tekvando Türkiye İkincisi 2. Dan ve Kick Boks Türkiye Üçüncüsü Antrenör Beyza Gözüküçük ve Tekvando 2. Dan Antrenör Zeynep Gözüküçük yönetiminde hem bayanların hem de erkeklerin nezih bir ortamda çalışma gerçekleştirebildiklerini ifade eden Mazılıgüney, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalmaları ve boş zamanlarını geçirebilmeleri için spora yönelmelerinin gerekli olduğunu kaydetti. 



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ