Türk Eğitim Sen Eskişehir´e gidiyor

Türk Eğitim Sen Eskişehir´e gidiyor

HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ

Türk Eğitim Sen Eskişehir´e gidiyor

Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak, ?1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde? Eskişehir´de olacaklarını ifade etti.

HAKKIMIZI ARAYACAĞIZ

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Yücel Karabacak açıklamalarda bulundu. Karabacak, ?Türkiye Kamu-Sen olarak Kırıkkale´den 4 otobüsle ve 25 ilden gelecek arkadaşlarımızla, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Eskişehir´de olacak, Atatürk Bulvarı Migros karşısında saat 11.00´de toplanarak, Odunpazarı Meydanına yürüyeceğiz? dedi.

SESSİZ KALMAYACAĞIZ

Karabacak, ?1 Mayıs, ülkede kargaşa, terör yaratma günü değil, çalışma hayatının tüm problemlerinin gündeme geldiği bir gün olarak kutlanmalıdır. Kadrosuz, güvencesiz çalışmanın, neredeyse, asıl istihdam biçimi haline getirilmek istendiği, işsizliğin %13´e yükseldiği, gelir dağılımı adaletinin sağlanamadığı, yandaş kadrolar oluşturmak için her türlü gayri ahlaki ve hukuki mevzuatın çıkarıldığı ülkemizde, bu uygulamalara sessiz kalınamaz.

BİRLİK VE BERABERLİK

?Türkiye Kamu-Sen, 1 Mayıs´ı adına uygun olarak kutlama azim ve kararındadır. Kırıkkale´ deki tüm Kamu çalışanlarını Eskişehir Odunpazarı Meydanına hareket etmek üzere 1 Mayıs Pazartesi saat 06.00´da Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ