Türk Büro-Sen´de Turgut güven tazeledi

Türk Büro-Sen´de Turgut güven tazeledi

YILLARDIR ADALETTEN BAŞKA BİR ŞEY TALEP ETMEDİK

Türk Büro-Sen´de Turgut güven tazeledi

Türkiye Kamu-Sen´e bağlı en fazla üyeli sendikalardan olan Türk Büro-Sen Kırıkkale Şubesinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurul´da oyların tamamını alan Sabri Turgut, güven tazeleyerek yeniden şube başkanlığına seçildi.

YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Yoğun bir katılımla gerçekleşen seçime Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak, Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi Yücel Karabacak, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikaların başkan, yönetici ve üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Divan Başkanlığını Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi Yücel Karabacak´ın yaptığı seçimin Divan Üyeliklerini ise Türk Yerel Hizmet-Sen İl Başkanı Eyüp Aygör ve Türk Eğitim-Sen Şube Sekreteri Necati Bekâr yaptı.

YILLARDIR ADALETTEN BAŞKA BİR ŞEY TALEP ETMEDİK

Genel Kurulda bir konuşma yapan Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, ?Biz bu yola çıkarken herkes için hak, hukuk ve adalet diyerek yola çıktık. Yıllardır adaletten başka bir şey talep etmedik. Kamuda idarecinin iki dudağı arasına sıkışıp kalan memurların hakları için örgütlendik. Hak, hukuk ve adaleti savunurken bunu sadece kendimize değil, 80 milyon vatandaşımız için istedik? dedi.

EMEĞİMİZ, ALIN TERİMİZ VE ONURUMUZ İÇİN BİR ARAYA GELDİK

Yokuş, konuşmasına şöyle devam etti: ?Türkiye Kamu-Senliler tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk değildir. Biz emeğimiz, alın terimiz ve onurumuz için bir araya geldik. Biz kamu çalışanlarının insanca yaşaması, insanca muamele görmesi için bir araya geldik. Biz hakça bir düzen, adaletli bir paylaşım olsun diye bir araya geldik. Biz bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak ve yüceltmek için bir araya geldik.?

ATATÜRK´ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFE YÜRÜYORUZ

?Biz Büyük Atatürk´ün hedef gösterdiği ?muasır medeniyetler´ seviyesine Türkiye´yi yükseltmek için bir araya geldik. ?Başka Türkiye yok, başka Türk Milleti yok´ anlayışıyla tüm insanlarımıza ve ülkemize sahip çıkmak için bir araya geldik. Biz sadece memurlar için değil, 80 milyon vatandaşımızın adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde yaşaması için bir araya geldik. Büyük Atatürk´ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çok çalışacağız. Milli bir Sendika olarak dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatan sevdalıları bizim yol arkadaşımızdır. Tek bayrak, tek millet, tek Devlet gayemizle mücadelemiz devam edecek.?

YENİ YÖNETİM

Memurların yaşadığı sıkıntıların ne tahammül edilemez bir hale geldiğini ifade eden Türk İmar-Sen Genel Başkanı Necati Alsancak da memurların içinde bulunduğu sıkıntıları anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından yapılan seçimde Türk Büro-Sen Kırıkkale Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu: Sabri Turgut - Şube Başkanı, Şinasi Şaşmaz - Şube Başkan Yardımcısı, Şeref Duruyürek - Şube Başkan Yardımcısı, Ahmet Uğur Pamuk - Şube Başkan Yardımcısı, Yüksel Tekeli - Şube Başkan Yardımcısı, Kamil Altun - Şube Başkan Yardımcısı, Şefik Turgut - Şube Başkan Yardımcısı

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü