TÜRGEV yurtları öğrenci bekliyor

TÜRGEV yurtları öğrenci bekliyor

TÜRKİYE Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV), yeni eğitim-öğretim döneminde Türkiye´de 32 ildeki 67 yurtta 14 bin kız öğrenciye hizmet verecek.

KIRIKKALE´DE DE VAR

TÜRGEV´den yapılan açıklamaya göre, kız öğrencilerin eğitimine 1996´dan bu yana aralıksız destek eren vakıf, yeni eğitim-öğretim döneminde açtığı yurtlarla kontenjanını 14 bine çıkardı. Vakıf, Türkiye´de 32 ilde 11´i ortaöğretim, 56´sı yükseköğretim yurdu olmak üzere toplam 67 yurtta eğitime destek verecek. TÜRGEV, Adana, Afyon, Erzincan, Erzurum, Isparta, Karabük, Kırıkkale, Kocaeli, Kütahya, Sakarya, Trabzon ve Zonguldak´ta açtığı yeni yurtlara öğrencileri bekliyor.

 

YENİ DÖNEME HAZIRLIK

Yeni döneme hazırlanan TÜRGEV, yurtlarında düzenlediği eğitim faaliyetleriyle öğrencilerin üniversitede aldıkları eğitimin yanı sıra kendilerini geliştirmeleri için ücretsiz kurs ve seminerler düzenliyor. TÜRGEV, öğrencilerinin ihtisas alanlarında yetkinlik kazanmalarının dışında sosyal, kültürel, müzikal, sportif alanlarda yeteneklerine uygun, kendilerine özel ilgi ve gelişim alanları oluşturmalarına imkan sağlıyor. Ayrıca kendi bünyesindeki eğitimlerin dışında öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşması için de destek sunan TÜRGEV, Kariyer Merkezi çatısı altında öğrencileri talep ve eğitim alanlarına göre staj ve iş başvuruları için yönlendiriyor. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ