Tüp bomba gibi patladı

Tüp bomba gibi patladı

Kırıkkale?nin Çalılıöz Mahallesi 391. sokak?taki bir evde, mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu evin bütün camları kırılırken mutfak savaş alanına döndü. Olayda babaanne ile torunu yaralandı.

ALEV ALARAK PATLADI

Edinilen bilgilere göre, Çallıöz Mahallesi 391. Sokakta bulunan 2 katlı bir evin üst katında yaşayan Emine Çalışkan (74) torunu Hakkı Çalışkan (18) ile birlikte kahvaltı yapmak için sabah saatlerinde tüp gaz ocağına çaydanlık koydu. Bir süre sonra ocak çaydanlıktan taşan su nedeni ile söndü. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı mutfakta sıkışan gaz birden alev alarak patladı. Patlamanın şiddetiyle tüm mahalleli sokağa çıktı.

YAŞLI KADIN VE TORUNU YARALANDI

Patlamanın Emine Çalışkan?ın evinde meydana geldiğini fark eden mahalleli Emine Çalışkan ile torunu Hakkı Çalışkan evden dışarı çıkartarak olayı 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaşlı kadın ve torununun hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili olarak itfaiye ve polis ekipleri evde inceleme başlattı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama