Tüm silahlar sussun, hayatlar kararmasın

Tüm silahlar sussun, hayatlar kararmasın

MUHTARLARDAN TAM DESTEK

Tüm silahlar sussun hayatlar kararmasın

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından yürütülen  ?Silah Atmayalım, Hayatları Karartmayalım? isimli proje kapsamında can ve mal emniyetini tehdit eden, düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah atılması konusu ile ilgili olarak Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon?da köy ve mahalle muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili alınması gereken önlemler hakkında slayt ve video gösterimi ile birlikte bilgiler verildi.

İLÇE HALKININ DESTEĞİ SON DERECE ÖNEM TAŞIMAKTADIR

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen  ?İlçe halkının can ve mal güvenliğini sağlamak bizim birinci öncelikli görevimizdir. Bunu güvenlik kuvvetlerimizin çabaları ile temin etmeye çalışsak ta, İlçe halkının desteği son derece önem taşımaktadır. Geleneksellik adına düğünlerde ve diğer kutlamalarda silah sıkılması tehlikeli ve can alıcı sonuçlar doğurmaktadır. Havaya silah sıkmak, zamansız ve amatörce havai fişek kullanmak, insanlarda korku ve panik meydana getirmek, asla bir kutlama ve sevinç gösterisi olamaz. Mutlu bir günü acıya, güzel bir hatırayı kötü anıya dönüştürmeye lütfen son verelim. Saygıdeğer Yahşihan halkının bu konuda bizlere destek vereceğine ve güvenlik kuvvetlerine yardımcı olacağına inancım tamdır. ?Silah Atmayalım Hayatları Karartmayalım? dedi.

MUHTARLARDAN TAM DESTEK 

Toplantıya katılan köy ve mahalle muhtarları sorunun çözümü için destek vereceklerini, meseleyi el birliğiyle çözeceklerini böyle bir anlamlı ve güzel bir bilgilendirme toplantısı düzenlendiği için memnuniyetlerini ifade ettiler. Toplantı düğünlerde silah atılmasının önlenmesi için alınması gereken önlemlerin görüşülmesinden sonra sona erdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü