Tüm kurumlarımızla yanınızdayız

Tüm kurumlarımızla yanınızdayız

GAZİLER MUVAZZAFLARLA BULUŞTU

Tüm kurumlarımızla yanınızdayız

Mardin'de terör saldırısında yaralanan İç Güvenlik Gazisi Tayip Ayas gazi rozetini düzenlenen törende teslim aldı. Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen törende, Tüm kurumlarımızla şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanındayız” dedi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Düzenlen programa Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen, Yahşihan Mühimmat Ana Depo Komutanı Yücel Tüylüoğlu, Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Rıdvan Aksoy, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri katıldı.

1992 TARİHİNDE GAZİ OLMUŞTU

Yahşihan İlçe Jandarma Komutanı Rıdvan Aksoy tarafından Gazi Tayip Ayas'ın Mardin İl Jandarma Komutanlığı emrinde Vatani görevini yapmakta iken, 10 Temmuz 1992 tarihinde Mardin İli Dargeçit ilçesi Ulaş Köyü yol güzergâhında terör örgütü tarafından daha önceden yola döşenmiş olan mayına sevk ve idaresindeki aracın temas etmesi sonucu yaralanarak Gazi olduğu bilgisi verildi.

BİNLERCE CAN FEDA EDİLDİ

Gazi Rozeti teslim töreninde Kaymakam Özen Devletimizin devamını sağlamak amacı ile güvenlik güçlerimiz tarafından senelerdir yapılan etkin mücadele sonucu binlerce can feda edilmiş, şehit verilmiş, gazi olunmuştur. Devletimiz, şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri ile gazilerimize hayatlarını refah şekilde devam ettirebilmeleri için çeşitli yasal düzenlemeler yapmıştır.”

HEP YANINIZDAYIZ

Biz de Yahşihan Kaymakamlığı olarak bütün kurumlarımızla birlikte şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Gazi Rozetini teslim ettiğimiz kahraman gazimiz Tayip Ayas'a göstermiş olduğu üstün fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyor, ailesi ile birlikte mutlu bir hayat temenni ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha bütün şehitlerimizi rahmetle, şehit ailelerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü