TÜMÇADER´den ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı

TÜMÇADER´den ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı

ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

TÜMÇADER´den ihtiyaç sahiplerine kırtasiye yardımı

Kırıkkale´de yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren Kırıkkale Tüm Çalışanlar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TÜMÇADER), ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Dernek yönetimi almış oldukları kararla tespit edilen öğrencilere 50 lira değerinde kırtasiye çeki verdi.

EĞİTİM ÖNEMLİ

Dernek olarak eğitimin gelecek adına çok önemli bir konu olduğunu düşündüklerini belirten TÜMÇADER Başkanı Cengiz Acar, ?Çocuklarımızın sağlıklı birey olarak yetişmelerini son derece önemli buluyoruz. Çünkü çocuklarımız yarının büyükleridir. Onların iyi eğitim almış olması, aydın ve üretken bireyler olarak yetişmeleri geleceğimizin inşası adına en önemli adımdır. Bu nedenle her zaman dernek olarak eğitime ayrı bir özen göstermekteyiz. Çocuklarımız için hem de dernek üye ve gönüllerimiz için eğitim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.?dedi.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZ

Acar, ?Geleceğimiz adına yatırım yapmak anlamı taşıyan eğitim yardımlarımızı da yönetim olarak planladık. Üyelerimizin çalışmaları ve derneğimize bildirmeleri sonucu tesbit ettiğimiz 20 ihtiyaç sahibi öğrencimize küçükte olsa katkıda bulunmak istedik. Konu ile tarafımıza ulaştırılan bilgiler doğrultusunda Burç Kırtasiye ile anlaşarak 50 lira değerinde hediye çeki takdim ettik. Bu çek ile öğrencilerimiz istedikleri ihtiyaç duydukları kırtasiye malzemelerini alma imkânı bulmuş oldular.?diye konuştu.

50 LİRA DEĞERİNDE ÇEK

Dernek olarak daha çok öğrenciye ulaşmak istediklerini belirten Acar,  ?Ancak imkânlarımızın çok kısıtlı olması bizleri engellemiştir. Derneğimiz her fırsata çocuklar ve gençlere katkı sunmaya onları hayata hazırlamaya, sağlıklı eğitim almalarına yardımcı olmaya imkânlar nispetinde devam edecektir. Şahsım ve derneğim adına 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında tüm öğrenci ile öğretmenlerimize başarılar dilerim. Bizlere bu konuda ve her konuda destek olan üye ile gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca ürünlerin fiyatlarında indirim yaparak katkı sağlayan Burç Kırtasiye yetkililerine de teşekkür ederim.?şeklinde konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü